Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Την εποχή των "φελλών" ζει ο ΣΥΡΙΖΑ

anemosantistasis.blogspot.com
Αν κάτι σημάδεψε την μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και την οβιδιακή του μεταμόρφωση είναι η "ποιότητα" των στελεχών που απέμειναν να υπερασπίζονται δημόσια το τρίτο μνημόνιο που μας φόρεσαν!

Και δεν είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Βαλαβάνη, ο Στρατούλης, η Σακοράφα, ο Γλέζος, ο Λαφαζάνης που σήμερα δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ τιμώντας την ιστορία τους και μη υπογράφοντας μνημόνια, που άλλοτε κοσμούσαν τα πάνελ σε πολιτικές συζητήσεις. Αλλά και άνθρωποι που δεν διαχωρίστηκαν με καθαρό τρόπο όπως ο Σακελλαρίδης που είχαν μία πολιτική ποιότητα στον λόγο τους δεν άντεξαν την νεοφιλελεύθερη στροφή του ηγετίσκου και αποσύρθηκαν.

Την θέση τους πήραν κάτι απίθανοι τύπου.....

Όπως ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του Νίκου που οι τοποθετήσεις του μέχρι το 2014 στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούσαν απίστευτες στιγμές γέλιου ακόμα και στο στρατόπεδο των προεδρικών σήμερα κοσμεί τα πανέλ λέγοντας μπούρδες, και γινόμενος "παράγοντας"

Άλλη περίπτωση ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί που πριν τις εκλογές του 2015 τον έστελνε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κανα ART για να μην γίνεται πολύ ρόμπα με τις ρηχές "παπαδημούλικες" τοποθετήσεις του, σήμερα κοσμεί τα πάνελ του ΣΚΑΙ, και άλλων μεγάλων σταθμών που θα έκλεινε παλιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα γινόταν κυβέρνηση.

Να μην ξεχάσουμε βέβαια την περίπτωση του Φλαμπουράρη, που από πολιτικός πατέρας του Τσίπρα και χωρίς να εκλεγεί τον Ιανουάριο (και πως να εκλεγόταν αφού δεν τον ήξερε η μάνα του, παρά μόνο η Περιστέρα) μας έγινε υπουργός, και τώρα με τις λίστες έγινε και βουλευτής. Μιλάμε για τον λαγό του Τσίπρα που παρακάλαγε δημόσια τον Λεβέντη για συγκυβέρνηση και μετά ο ΗΓΕΤΗΣ δεν ήξερε τίποτα.......Αστείες πολιτικά τοποθετήσεις μόνο το freddo που έπινε ένα πρωϊνό σε ένα πάνελ θα μείνει στην ιστορία!

Στα  κωμικά στοιχεία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αθλήτρια Αυλωνίτου, που μετά την μνημονιακή κωλοτούμπα έγινε πανελίστρια (μέχρι και στον "τιμωρημένο" από τον ΣΥΡΙΖΑ Πρετεντέρη) και αφού το καλοκαίρι έκανε αισχρές επιθέσεις σε διαφωνούντες σήμερα απλά πετάει κάνα σύνθημα που ακούει από το Μαξίμου έτσι για να μην περνάει την ώρα της αμίλητη.

Να μας συγχωρείτε για την κακία, αλλά δεν αντέχουμε τις κατάντιες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger