Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

«Κάρτες Υγείας»- Xρυσές δουλειές για λαμόγια

Πέρα από την απάτη και το προσωπικό κόστος για κάθε ασθενή, εν προκειμένω συντελείται μια προμελετημένη υποκατάσταση του δημόσιου από τον ιδιωτικό τομέα υγείας.


Αναμφίβολα, έχουμε δει και θα δούμε τρομερά πράγματα στα χρόνια των μνημονίων. Πέρα από την ισοπέδωση εργασιακών, ασφαλιστικών, φορολογικών και λοιπών δικαιωμάτων, η «ελεύθερη αγορά» επιχειρεί να ξεζουμίσει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους, με ένα και μόνο σκοπό: το μέγιστο κέρδος. Και όπως συμβαίνει πάντοτε σε περιόδους κρίσης, όταν βασιλεύουν η ανασφάλεια και ο φόβος για το αύριο, η επίθεση στο απισχνασμένο εισόδημα των εργαζόμενων παίρνει και τη μορφή του πλιάτσικου. Με τις ευλογίες (ή την εύλογη αδιαφορία) του αστικού κράτους, βεβαίως, βεβαίως. Αλλωστε, όπως διακηρύχτηκε από την πρώτη στιγμή, η κρίση μπορεί να αποδειχτεί και ευκαιρία!

Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία: Δεμένα τα πλοία για άλλες 48 ώρες Με έναρξη την 06.00 της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ναυτικοί με νέα απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε την κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης με 48ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων με έναρξη την 06.00 της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2015.
Όπως επισημαίνει η ΠΝΟ  «διαπίστωσε ότι, παρά την συνάντηση που είχε χθες η Διοίκηση της ΠΝΟ με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και εκείνης που προηγήθηκε της απεργίας με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και οι δύο συναντήσεις απέβησαν πέρα για πέρα άκαρπες και εξαντλήθηκαν σε αόριστες και γενικόλογες υποσχέσεις, στερούμενες οποιασδήποτε αξίας και διάθεσης της Κυβέρνησης να προσεγγίσει και να επιλύσει, έστω και κάποια από τα δίκαια και ώριμα αιτήματα των Ελλήνων ναυτεργατών.

Φίλη, Φίλη, καριοφίλι

filis Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη πως δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων αλλά εθνοκάθαρση, θέλω να ενώσω τη φωνή μου με αυτούς που ζητούν την αποπομπή του Νίκου Φίλη από την κυβέρνηση. Η απόφασή μου να ζητήσω την αποπομπή του Νίκου Φίλη από την κυβέρνηση δεν έχει να κάνει με την καταγωγή μου -ο παππούς μου και η γιαγιά μου γεννήθηκαν στον Πόντο- αλλά είναι θέμα αισθητικής.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ - Συναυλία με τους ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ

συναυλία με τους

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ

Με το φύλλο του επόμενου Σαββάτου, η Κόντρα θα μπει στον 20ό χρόνο της κυκλοφορίας της.

Είκοσι χρόνια αγώνων, πολιτικών αποκαλύψεων, θεωρητικών αναλύσεων, στήριξης του κοινωνικού κινήματος.

Σας καλούμε όλες και όλους στη γιορτή μας, που θα μας κάνουν την τιμή να «ντύσουν» μουσικά οι ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ «Αναφορικά με τη δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Παιδείας κ. Ν. Φίλη σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων, δηλώνουμε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν υιοθετούμε  τις δηλώσεις του υπουργού.
Θεωρούμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εκμηδενίσουμε τον σχεδιασμένο τραγικό ξεριζωμό χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι θυσιάστηκαν με βίαιο τρόπο.
Η ιστορία του Πόντου ήταν και θα παραμείνει αδιαμφισβήτητα αληθινή».

Πρόσκληση 20ης Συνεδρίασης ΔΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις για ισοδύναμα, η κυβέρνηση ξεκινά την συκοφαντία για φοροδιαφυγή των αγροτών

Μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις για ισοδύναμα, η κυβέρνηση ξεκινά την συκοφαντία για φοροδιαφυγή των αγροτών Επικοινωνιακή εκστρατεία ξεκίνησε η κυβέρνηση κατά των αγροτών, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αύξηση της φορολογίας τους, που έρχεται τις επόμενες ημέρες, με την κατάθεση στη Βουλή του νέου πολυνομοσχεδίου με τα συμφωνηθέντα του τρίτου μνημονίου, το οποίο θα περιλαμβάνει την φορολογία εισοδήματος των αγροτών. Μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις για ισοδύναμα μέτρα, που μέχρι στιγμής δεν ανακοινώθηκαν, ξεκινά η «λάσπη» του φοροφυγά, με στόχο να στρέψει την υπόλοιπη ελληνική κοινωνία εναντίον των παραγωγών αγροτικών προϊόντων. Έτσι σύμφωνα με στοιχεία που διέρρευσαν (με non paper) από το Υπουργείο Οικονομικών, εννιά στους δέκα αγρότες (87,5%) δήλωσαν στην Εφορία εισόδημα έως 5.000 ευρώ το 2014. Αποτέλεσμα να επικοινωνούν με τον ΑγροΤύπο εξαγριωμένοι αγρότες, οι οποίοι μιλούν για κατασυκοφάντηση του επαγγέλματός τους.

FC Sevilla - Manchester City Live Streaming

Manchester United - CSKA Moscow Live Streaming

Benfica Lisbon - Galatasaray Live Streaming

Shakhtar Donetsk - Malmo FF Live Streaming

PSV - VFL Wolfsburg Live Streaming

Borussia Monchengladbach - Juventus Live Streaming

Real Madrid - Paris Saint Germain Live Streaming

Astana - Atletico Madrid Live Streaming

Σκόπελος μια απάντηση στα παπαγαλάκια που μιλούν για Ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι και σήμερα για Βόρειες Σποράδες

Οι ναυτικοί αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, που είναι η διάλυση του ΝΑΤ, οι συντάξεις που θα πάνε στα 67, η νέα μείωση των οργανικών συνθέσεων η ανεργία πάνω από 15.000 ναυτεργατών και το γεγονός ότι πάνω από 60.000 εργάζονται με «μαύρη» ανασφάλιστη εργασία και το φορολογικό.
Όπως ανέφερε, η 48ωρη απεργία είναι προειδοποιητική και στις 12 Νοεμβρίου η ΠΝΟ θα συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ με δυνατότητα κλιμάκωσης. Η ΠΝΟ θεωρεί ότι οι εφοπλιστές θέλουν στα πλοία να δουλεύουν ξένοι, για χαμηλότερο κόστος και καταγγέλλει ότι στην Αδριατική, πληρώματα των πλοίων είναι Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Φιλιππινέζοι και Ουκρανοί.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Αντίστροφη μέτρηση για την απεργία στις 12 Νοέμβρη Να κάνουμε τη νύχτα μέρα για την επιτυχία της


Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Οι ταξικές δυνάμεις εντείνουν την προσπάθεια για να είναι μαζική η απεργιακή κινητοποίηση και τα απεργιακά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Εκατοντάδες εξορμήσεις προγραμματίζονται τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα, ενώ κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία συνεχίζουν την προσπάθεια να συζητηθεί η οργάνωση της απεργίας σε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις.Στη δημιουργία απεργιακού κλίματος βοηθάνε οι κινητοποιήσεις σε διάφορους κλάδους και τόπους δουλειάς που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες, για τα ιδιαίτερα και γενικότερα ζητήματα που καίνε τους εργαζόμενους σε αυτούς. Αλλά και ο αναβρασμός που επικρατεί ανάμεσα στους μικρούς και μεσαίους αγρότες, οι οποίοι τις αμέσως επόμενες μέρες βγαίνουν στους δρόμους σε τοπικές κινητοποιήσεις, προετοιμάζοντας τον πανελλαδικό συντονισμό τους στα τέλη Νοέμβρη - αρχές Δεκέμβρη. Τη δική τους μάχη, να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα στις 12 Νοέμβρη, δίνουν οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ.
Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την επιτυχία της απεργίας. Με τη δουλειά που προηγήθηκε,

«Ανάσα» στις τράπεζες...


Χτες, με ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στα ΜΜΕ για την ανακεφαλαιοποίηση, αναφέρει: «...Η στήριξη, η οποία παρέχεται στις τράπεζες μέσω του δημόσιου "κορβανά", πρέπει να επιτρέψει την ελάφρυνση των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών από το βραχνά των ατελείωτων χρεών. Την εξυγίανση, δηλαδή, των τραπεζών πρέπει να ακολουθήσει η εξυγίανση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Μόνο τότε δημιουργούνται ουσιαστικές προϋποθέσεις για την πολυπόθητη επανεκκίνηση της οικονομίας».Τι λέει δηλαδή; Οτι για να ελαφρυνθούν τα νοικοκυριά από τα χρέη, θα πρέπει να βοηθηθούν οι τράπεζες με κρατική χρηματοδότηση. Με άλλο ένα πακέτο πολλών δισ., που θα βοηθήσουν τις τράπεζες να ανακάμψουν, την ίδια στιγμή που τσακίζουν το λαό. Η κυβέρνηση ταυτίζει την ...«ανάσα» στις τράπεζες με την «ανάσα» στα λαϊκά νοικοκυριά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι όλα τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η απεργία στα πλοία Δεν έλυσε κάβος χτες στα λιμάνια όλης της χώρας. Πρωτοστατούν στην οργάνωση και την περιφρούρηση οι ταξικές δυνάμεις

Από την προσυγκέντρωση στον Πειραιά των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων
Από την προσυγκέντρωση στον Πειραιά των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων
Μια πρώτη απεργιακή απάντηση στο νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης που εξαπολύουν σε βάρος τους κυβέρνηση - ΕΕ και εφοπλιστές, δίνουν από χτες οι ναυτεργάτες σε όλη τη χώρα, συμμετέχοντας καθολικά στη 48ωρη απεργία του κλάδου, η οποία ολοκληρώνεται στις 6 π.μ. αύριο Τετάρτη.Συνολικά, 54 πλοία στον κεντρικό άξονα σύνδεσης του Πειραιά με Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο έμειναν ακινητοποιημένα. Ανάλογη επιτυχία είχε η απεργία σε Ραφήνα και Λαύριο. Στον άξονα Πάτρα - Ιταλία ακινητοποιήθηκαν πέντε επιβατικά - οχηματαγωγά πλοία με ελληνική σημαία, πέντε επιβατικά - οχηματαγωγά με ιταλική και τρία οχηματαγωγά (RO/RO) με ιταλική σημαία, με πάνω από 700 ναυτεργάτες να συμμετάσχουν στην απεργία. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στο πορθμείο Ρίο - Αντίρριο, όπως και στις γραμμές Πάτρα - Κεφαλονιά, Κυλλήνη - Ζάκυνθο, Κυλλήνη - Κεφαλονιά.

Σκόπελος είμαστε όλοι μαζί με τους ναυτεργάτες και τα δίκαια αιτήματα τους Στο λιμάνι του Βόλου παραμένουν τα πλοία


ΠΡΩΤΕΑΣ-ΛΙΜΑΝΙ-ΜΕΓΑΛΗ
Στο λιμάνι του Βόλου παραμένουν οι ἀπεργοί ναυτεργάτες  στο πλαίσιο της 48ωρης κινητοποίησης που έχει ξεκινήσει από χθες η ΠΝΟ. Επόμενο δρομολόγιο καραβιού είναι για τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο, όπως έχουν εξαγγείλει οι ναυτεργάτες , δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί

Σκόπελος τα αγγουράκι νέας Ζηλανδίας για την κυβέρνηση πιο χοντρά και με ἀγκάθια προσφορά από τον πρωινό μου κήπο


Σκόπελος όταν μιλάμε για χειμώνα στο νησί μιλάμε για χειμώνα

Σκόπελος αλήθεια έκαναν καλό έργο με τα φώτα αυτά?

Η Hellenic Seaways ξαναπάει στα Νησιά, αφού με την απειλή… κέρδισε στα όρια ηλικίας των πλοίων!

Από Τετάρτη, θα ενεργοποιηθεί πιθανότατα η δρομολόγηση των ιπτάμενων δελφινιών προς Πόρο, Ύδρα και Σπέτσες και έτσι, όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία Hellenic Seaways υποχώρησε… πετυχαίνοντας ωστόσο αυτό που ήθελε, με αυτή την απειλή της, ότι θα σταματήσει τις καθημερινές να πηγαίνει στα νησιά!
Η διαφαινόμενη λύση προέκυψε κατά την «τριμερή» συνάντηση», μεταξύ του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, των τριών Δημάρχων -Π.Λυράκη, Γ. Κουκουδάκη, Γ. Δημητριάδη- και του εκπροσώπου της εταιρείας.

Βόλος - Δεμένα τα πλοία την Τρίτη

Βόλος - Δεμένα τα πλοία την Τρίτη
Ακινητοποιημένα στο λιμάνι του Βόλου θα παραμείνουν την Τρίτη όλα τα πλοία, τόσο τα συμβατικού τύπου, όσο και τα ταχύπλοα, στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου