Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Περιμένουν την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης, όπως τους υποσχέθηκαν, όμως ακόμη ούτε τα νέα δικαιώματα δεν έχουν ανακοινωθεί

Περιμένουν την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης, όπως τους υποσχέθηκαν, όμως ακόμη ούτε τα νέα δικαιώματα δεν έχουν ανακοινωθεί Όσο περνά ο καιρός υπάρχει όλο και μεγαλύτερη «πίεση» με τις ημερομηνίες για την πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης (η ΕΕ έδωσε το «πράσινο φως» για 70%). Η απόφαση για την πληρωμή της προκαταβολής τα προηγούμενα χρόνια υπογραφόταν μετά τις 15 Οκτωβρίου. Φέτος όμως, λόγω της νέας ΚΑΠ, για να δοθεί η προκαταβολή του τσεκ θα πρέπει να αναρτηθούν πρώτα (σε δήµους και κοινότητες) οι λίστες µε τα προσωρινά δικαιώματα. Αφού δοθούν τα προσωρινά δικαιώματα, με την υπογραφή του Υπουργού κ. Αποστόλου, τότε μόνο θα μπορούν να πληρωθούν οι προκαταβολές. Άρα το ερώτημα είναι πότε θα γίνει η κατανομή των προσωρινών δικαιωμάτων και στη συνέχεια το πότε θα γίνει η πληρωμή. Αν δεν δοθούν τα προσωρινά δικαιώματα δεν μπορεί να γίνει η πληρωμή της προκαταβολής.

Νομοθετική ρύθμιση για τους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης Ζητά με ερώτηση ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος            Τη νομοθετική ρύθμιση για θεσμική εξομοίωση των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης με τους μόνιμους πυροσβέστες με σκοπό την ομογενοποίηση του Πυροσβεστικού Σώματος και την ένταξη των πενταετούς υποχρέωσης στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, ζητά με ερώτηση, προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.   

Διέσωσαν ψαράδες που περιπλανούνταν αβοήθητοι ένα μήνα

Μεξικό: Διέσωσαν ψαράδες που περιπλανούνταν αβοήθητοι ένα μήνα στον ωκεανό
Οι λιμενικές αρχές του Μεξικού ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν και διέσωσαν στα ανοιχτά της Πολιτείας Τσιάπας τέσσερις ψαράδες από τον Ισημερινό και την Κολομβία οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έζησαν μια πραγματική οδύσσεια αφού το αλιευτικό τους έμεινε από καύσιμα και έπλεε ακυβέρνητο επί έναν μήνα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η διάσωση έγινε το Σάββατο. Την προηγούμενη νύχτα, σε μια περιοχή 260 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τσιάπας ένα αεροσκάφος που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή εντόπισε "ένα μικρό, ακυβέρνητο σκάφος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνθρωποι και κουνούσαν τα χέρια τους ζητώντας βοήθεια", εξήγησαν οι αρχές.

Πληγώνει την Σκόπελο αὐτή η εἰκόνα κάντε κάτι…
σήμερα στην απογευματινή μου βόλτα το πρώτο πράγμα που μου κέντρισε την προσοχή ήταν αυτή η εικόνα με το μισό ἁμάξι στην θάλασσα ,κάποιος υπεύθυνος παιδιά να κάνει κάποια κίνηση να φυγή από εκεί

ΠΡΟΣΟΧΗ Καταγγελία για την εξαπάτηση του μεγάλου ΟΤΕ σε συνδρομητές στην Σκόπελο
Είχα περίπου 2 χρόνια ΟΤΕ TV το Αύγουστο ζήτησα να διακόψει  την συνδρομή μου πήραμε τηλέφωνο και μας είπαν ένταξη το διακόπτουμε  δυστυχώς όμως λειτουργούν σαν απλοί απατεώνες ακουστέ λοιπόν πως στήνουν την απάτη εναντίον απλών συνδρομητών .έρχεται ο λογαριασμός μου με φουσκωμένο και φορτωμένο τον ΟΤΕ  TV ακουστέ την συνεχεία περνώ τηλέφωνο η πρώτη κοπέλα μου έλεγε ότι δεν έκανα διακοπή μα της λέω αφού έχω παράδοση από τον Αύγουστο όλο τον   ἐξοπλισμό, δεν γνωρίζω μου λέει εγώ στην συνεχεία την άλλη μέρα τα ιδία απλός η κοπέλα μου λέει κύριε έχετε δίκιο πράγματι έχετε κάνει διακοπή από τον Αύγουστο ησύχασα αμ δεν είναι έτσι την άλλη μέρα με περνά μια προϊσταμένη και μου λέει κάνατε διακοπή αλλά μετά από κάτι μέρες

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Διενέργεια εξετάσεων χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης ΕΔΧ (ΤΑΞΙ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                          
Σας γνωρίζουμε ότι την 11 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων στα γραφεία της υπηρεσίας μας (Κορωνίου- Νέγρη Π.Άρεως ).
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα

Αλήθεια... το έχουν σκεφτεί;

restaurant poseidon skopelos TO ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ

Καταλήψεις σχολείων Σκιάθου και Αλοννήσου

ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Κατάληψη πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί, σε σχολικά συγκροτήματα της Μαγνησίας, με κυρίαρχα αιτήματα όπως υποστηρίζουν σε λίστες που παρέδωσαν στις διευθύνσεις των σχολείων, την κάλυψη των κενών στα σχολεία, προσλήψεις εκπαιδευτικών κ.λ.π.
Από τη Μαγνησία σύμφωνα με την ενημέρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μέχρι αυτή την ώρα έχουν κοινοποιηθεί καταλήψεις στα εξής σχολεία: 7ο, 8ο, 9ο Γυμνάσια Βόλου, 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, Γυμνάσια Σκιάθου και Αλοννήσου, 6ο ΓΕΛ Βόλου, 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, ΓΕΛ Αγριάς, ΓΕΛ Σκιάθου, 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, ΕΠΑΛ Αγριάς και ΕΠΑΛ Βελεστίνου.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ...
…δολοφόνησαν τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα και ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας
…αποδιοπομπεύουν κατατρεγμένους πρόσφυγες πολέμου, και απαιτούν ναρκοπέδια στον Έβρο
…έχουν προβεί σε μια σειρά από πογκρόμ ενάντια σε μετανάστες και όχι μόνο
…υπερασπίστηκαν έμπρακτα τις εργοδοτικές δολοφονίες στην ΕΛΠΕ
…δολοφόνησαν τον μετανάστη εργάτη Λουκμάν
…επιτίθενται σε κινηματικούς χώρους
…χτυπάνε συνδικαλιστές εργάτες
…χτυπάνε ομόφυλα ζευγάρια

Iraklis Saloniki - Atromitos Athens Live Streaming

Karditsa - Trikala FC Live Streaming

Kallithea - Chania Live Streaming

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΪΔ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ


Με λαμπρότητα και πληθωρική παρουσία των πιστών, παρά τις δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, πανηγύρισε η Ι. Μονή Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος  Λίμνης το Σαββατοκύριακο 31.10/1.11. 2015, προεξάρχοντος του οικείου Ιεράρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Σε ισχύ το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ

Σε ισχύ το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ
Σε εφαρμογή τέθηκε από 1η Νοεμβρίου χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ, το οποίο θα ισχύσει ως τις 30 Απριλίου 2016.

Όπως ενημέρωσε η ΔΕΗ, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών, οι μειωμένες χρεώσεις θα ισχύουν στα διαστήματα 15:00-17:00 και 02:00-08:00.

ΒΟΛΟΣ Ακινητοποιημέρα τα πλοία για Σποράδες Στο καταπέλτη οι απεργοί, υλοποιώντας απόφαση της ΠΝΟ


???????????????????????????????
Ακινητοποιημένα παραμένουν σήμερα και αύριο Τρίτη, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ, τα πλοία στο λιμάνι του Βόλου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου