Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΕΡΥ



Ανεπιθύμητος ο Κέρυ!
Ανεπιθύμητος ο εκπρόσωπος του αμερικανικού ιμπεριαλισμού!


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Παρασκευή 4/12
6:00 μ.μ.  -  Προπύλαια


Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Κέρυ στη χώρα μας, την Παρασκευή 4/12, στις 6:00 μ.μ. στα Προπύλαια.

Στις 4 του Δεκέμβρη έρχεται στη χώρα μας ο αμερικανός Υπ.Εξ. Τζον Κέρυ. Ο ερχομός του εκπροσώπου των φονιάδων των λαών, ο οποίος θα κάνει περιοδεία σε χώρες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αποτελεί μια πρόκληση απέναντι στο λαό μας και τους λαούς της περιοχής.
Γιατί πραγματοποιείται σε μια περίοδο που οι ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Ρωσίας, οξύνοντας το μεταξύ τους ανταγωνισμό, ανάβουν τις φωτιές του πολέμου, με θύματα τους λαούς.

Γιατί πραγματοποιείται σε μια περίοδο που αυξάνονται δραματικά οι καραβιές των ξεριζωμένων προσφύγων απ’ τις χώρες που καταστρέφουν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, στη Μέση Ανατολή και αλλού.

Γιατί πραγματοποιείται σε μια περίοδο ο λαός μας βρίσκεται αντιμέτωπος με τα νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα του νέου μνημονίου που επέβαλαν η ΕΕ και το ΔΝΤ ενάντια σε δικαιώματα, κατακτήσεις, και στην ίδια τη ζωή του λαού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποτάσσεται πλήρως στις απαιτήσεις των ιμπεριαλιστών, ανακηρύσσει «φίλους και συμμάχους» τους αμερικανούς φονιάδες, τάζει νέες στρατιωτικές βάσεις, εμπλέκει επικίνδυνα τη χώρα στα πολεμοχαρή τους σχέδια.

Ο λαός μας, οι εργαζόμενοι, η νεολαία πρέπει να διαδηλώσουν μαζικά την ημέρα της επίσκεψης του Κέρυ, εκφράζοντας στους δρόμους την αντίθεσή τους στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο! Ενάντια σ’ αυτούς που γεννούν τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τους πολέμους και την προσφυγιά, ενάντια σε αυτούς που προετοιμάζουν ένα νέο σφαγείο για τους λαούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger