Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Από την εκδήλωση στο Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου μια μικρή τελετή όπου δοθήκαν οι δωροεπιταγές συσκευών στους πληγέντες της θεομηνίας.




Ο Ναυτικός Όμιλος βάζει ένα λιθαράκι στην ανοικοδόμηση της Σκοπέλου μέσω του “Skopelos Needs U”
Μεγάλη η ανταπόκριση των φίλων της Σκοπέλου στο κάλεσμα του Ναυτικού Ομίλου μέσω της καμπάνιας Skopelos Needs U στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για βοήθεια προς τους πληγέντες της μεγάλης καταστροφής του Σεπτεμβρίου.
Φίλοι του ομίλου και της Σκοπέλου, έλληνες και ξένοι, οι παραγωγοί του mamma mia και πλήθος ανώνυμων και επώνυμων υποστηρικτών του νησιού μας συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα το ποσό των 18.923,78 ευρώ.


Οι δικαιούχοι επιλέχθηκαν σύμφωνα με την λίστα των πληγέντων για οικοσκευές, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τον Δήμο Σκοπέλου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πρώτη κατοικία. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθένα από τους δικαιούχους καταγράφηκαν οι ανάγκες που θα μπορούσε να καλύψει ο Όμιλος με τα πρώτα 10.000€ όπως είχε ορίσει από την αρχή της καμπάνιας εξεύρεσης πόρων. Στη συνέχεια ζητήθηκαν προσφορές από όλα τα καταστήματα οικοσκευών της Σκοπέλου, προκειμένου να υποστηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις και επιλέχτηκε η πιο συμφέρουσα.
Περισσότερες από 25 οικοσκευές (πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κλπ) θα αγοραστούν συνολικά προκειμένου να ανακουφίσουν έστω και λίγο όσους έπαθαν μεγάλες ζημιές μετά την ισχυρή βροχόπτωση. Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σκοπέλου καθώς και τα μέλη του ευελπιστούν την κίνηση αυτή, που είναι συμβολική να ακολουθήσουν και οι άλλες καμπάνιες που έχουν ξεκινήσει για το νησί καθώς και η κρατική αποζημίωση, που ευελπιστούμε να προσφέρει ουσιαστική ανακούφιση σε όσους έπαθαν μεγάλες καταστροφές.
Η καμπάνια θα συνεχιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα με ιδανικό στόχο να μαζευτούν άλλα 11.076,22€ προκειμένου να δοθούν στις επιχειρήσεις, που έπαθαν ανυπολόγιστες ζημιές συμβάλλοντας και έτσι στην ανακούφισή τους.
http://skopelosneedsu.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/skopelosneedsu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger