Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Σημαντική η συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου Σε ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου υπογραμμίζονται τα αισθήματα ευγνωμοσύνης της τοπικής κοινωνίας


Σε ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου υπογραμμίζονται τα αισθήματα ευγνωμοσύνης της τοπικής κοινωνίας
Την ευγνωμοσύνη των κατοίκων της Σκοπέλου για την πολύτιμη συνεισφορά του έμψυχου δυναμικού του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου στην αντιμετώπιση της θεομηνίας που έπληξε το νησί, διατύπωσε εγγράφως ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, στην ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε στο διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Σκοπέλου, Ευάγγελο Καραμήντζα.

Οπως υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλούδης «δύο μήνες σχεδόν από την ημέρα της καταστροφικής πλημμύρας, αναστοχαζόμενος τις κρισιμότατες πρώτες στιγμές που σφραγίσατε με τη δράση σας εσύ και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, καθώς και την καθημερινή παρουσία σας και συμβολή στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων, θεωρώ ότι η σκοπελίτικη κοινωνία δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που σας οφείλει».
Στην ίδια επιστολή ο δήμαρχος Σκοπέλου εξήρε «τα αισθήματα αυτοθυσίας, αυταπάρνησης και υπέρβασης των ανθρώπινων ορίων αντοχής, τον άριστο επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα που πανθομολογουμένως επέδειξε κάθε στέλεχος της Υπηρεσίας, ατομικά και συλλογικά». Παράλληλα ο κ. Βασιλούδης υπογράμμισε ότι «οι αρετές που διακρίνουν τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, τα υψηλά ιδανικά αλληλεγγύης και προσφοράς, ο ανώτατος βαθμός ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται, αντικειμενικώς αντανακλούν τα προτερήματά σου ως ανθρώπου και τις απαράμιλλες διοικητικές σου ικανότητες ως ηγήτορος, που, βεβαίως, έχω διαπιστώσει σε πάμπολλες περιπτώσεις».
Κλείνοντας, ο δήμαρχος του νησιού διατυπώνει «τις θερμές ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήριά μας που σταθήκατε αρωγοί, αναπτερώνοντας το ηθικό των πολιτών και το δικό μας, στη δοκιμασία που μας έτυχε να αντιμετωπίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger