Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό γραφείων ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, Γκύζη, Νέας Ιωνίας, Κυψέλης και Άνω Πατησίων.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ν-ΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ
  Σχεδόν 10 μήνες πέρασαν από τις εκλογές του Ιανουαρίου και η αξιοπρέπεια που ευαγγελίζονταν κάποιοι φωστήρες περιφέρεται πλέον σαν ψοφίμι, στα βρώμικα σοκάκια της πολιτικής ζωής της χώρας. Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της μεταπολιτευτικής ιστορίας της Ελλάδας, έχει όνομα και μας συστήθηκε σαν ¨πρώτη φορά αριστερά¨.
  Όμως τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, για την θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Άλλωστε, όπως η ιστορία γλαφυρά διδάσκει…¨οι πειναλέοι σμίγουν αδερφικά μπροστά στην καραβάνα¨. Η προδιαγεγραμμένη υπογραφή του τρίτου μνημονίου, με την αμέριστη συμπαράσταση των υπόλοιπων αστικών κομμάτων, αποτελεί μια συμφωνία ¨κυρίων¨ με τους πολιτικούς και οικονομικούς τους προιστάμενους της Ευρωπαικής Ένωσης.
  Η άγρια επίθεση σε μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικό καλά κρατεί, ο ΕΝΦΙΑ παραμένει και νέα χαράτσια έρχονται, ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας παραμονεύει στη γωνία. Φυσικά, οι σπατάλες για τα εξοπλιστικά συνεχίζονται ενώ η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι το πρώτο θέμα στην πολιτική ατζέντα του καθεστώτος.

  Δεν τρέφαμε, ούτε τρέφουμε αυταπάτες για τον θεσμικό ρόλο και την ουσία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Για την προάσπιση, δηλαδή, των συμφερόντων του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου που καλούνται να πραγματώσουν, σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Είναι ιστορικό μας χρέος, να μην αφήσουμε σπιθαμή γης στους κομπογιαννίτες του ΣΥΡΙΖΑ και τους ψεκασμένους των ΑΝΕΛ να εφαρμόσουν ανενόχλητοι τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους, φορώντας την προβιά του εθνοσωτήρα.
  Για αυτούς τους λόγους, στο πεδίο της όξυνσης των κοινωνικών και ταξικών αντιθέσεων, ανάμεσα στη λέρα του κεφαλαίου και τους πολιτικούς τους συμμάχους από την μία και τους καταπιεζόμενους από την άλλη, παρεμβαίνουμε δυναμικά, επιλέγοντας τον δρόμο της επίθεσης.
  Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό των γραφείων των τοπικών οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, Γκύζη, Νέας Ιωνίας, Κυψέλης και Άνω Πατησίων.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger