Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Σποράδες κάθε Πέρσι και καλύτερα Αλλάζει το πρόγραμμα μάζεμα σκουπιδιών στη Σκόπελο είδαν απ τον δήμο ότι πέφτει πει να στο νησί και έλαβαν τα μέτρα τους προσοχή την ανακοίνωση ο Δήμος την έστειλε σε εφημερίδες στα Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα Βόλο και όχι στην Σκόπελο τώρα αν πληρώσαμε κιόλας αυτό δεν το ξερω....



 Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Σκοπέλου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Τριανταφύλλου, υπεύθυνου για την καθαριότητα στο νησί, από αύριο Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 έως και 15 Απριλίου 2015 οι ημέρες και τα ωράρια καθαριότητας αλλάζουν.
Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα η αποκομιδή σκουπιδιών βαρέλας θα γίνεται από 7 το πρωί μέχρι 13.40 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο.
Η αποκομιδή σκουπιδιών εσωτερικά - εξωτερικά του οικισμού με μικρό απορριμματοφόρο θα γίνεται από 7 το πρωί μέχρι 13.40 Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η αποκομιδή σκουπιδιών εντός οικισμού με ημίονο θα γίνεται από 7 το πρωί μέχρι 13.40 Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Φυσικά όπως τονίζεται από το Δήμο, οι ημέρες αποκομιδής μπορεί να αλλάζουν λόγω αργιών και εορταστικών ημερών και όταν βέβαια καταστεί ανάγκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση και για την αισθητική, την προστασία του Περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας παρακαλούνται οι δημότες προκειμένου να αποφευχθούν πρόστιμα, να τοποθετούν τα απορρίμματα εντός των κάδων σε σημεία που έχουν οριστεί, ενώ επίσης απαγορεύεται η εναπόθεση απορριμμάτων μπροστά σε οικήματα άλλων, κατοικημένα ή μη και εκτός των ειδικών κάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger