Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΣΕ ΔΙΚΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΣΤΑΤΗΡΗ


Η σημερινή γνωστοποίηση του βουλεύματος σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται τελεσίδικα 27 κατηγορούμενοι σε δίκη για την υπόθεση της σχεδίασης απόδρασης της Σ.Π.Φ. , μεταξύ των οποίων της Αθηνάς Τσάκαλου, μητέρας του Χρήστου και του Γεράσιμου Τσάκαλου και της Εύης Στατήρη, συζύγου του τελευταίου, δεν μας εξέπληξε καθόλου, καθώς ποτέ δε πιστέψαμε ούτε στις συριζαίικες ευαισθησίες περί «δικαίου», ούτε βέβαια και στην εντολοδόχο του κράτους ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
Οι μάσκες πέφτουνε για να εξυπηρετηθεί η σκοπιμότητα που υπαγορεύει η στρατηγική της εκδικητικότητας απέναντι στους πολιτικούς κρατούμενους , με σκοπό τον ψυχολογικό τους εκβιασμό, και την υποταγή. .
Η παραπομπή σε δίκη στα γνωστά τρομοδικεία, άσχετων με την υπόθεση προσώπων του στενού οικογενειακού πυρήνα των κατηγορουμένων αγωνιστών, με πλήρη ανυπαρξία ουσιαστικών στοιχείων σύμφωνα με τη δικογραφία, αποτελεί μια «μικρολεπτομέρεια», που δεν θα διαταράξει τις συνειδήσεις τόσο των ευρισκομένων σε διατεταγμένη υπηρεσία δικαστών, όσο και της βρισκόμενης «εν υπνώσει» κοινής γνώμης.
Για μας ο αγώνας τώρα μόλις αρχίζει...
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΣΤΑΤΗΡΗ.
Αλληλέγγυοι - ες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger