Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση του Δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά


Συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργο Τζιάλλα και την διευθύντρια των Τουριστικών Λιμένων Αναστασία Μαρκάτου είχε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής Σκοπέλου Μάκη Περδικάρη.
 Κατά την συνάντηση, στην οποία ήταν παρούσα και η πρώην υπουργός Τουρισμού Φάνη Πετραλιά, τέθηκαν και συζητήθηκαν τουριστικά θέματα που απασχολούν τη Σκόπελο, όπως:


    Η ανάγκη ένταξης της Σκοπέλου στις καμπάνιες προβολής του ΕΟΤ.
    Η εκχώρηση χώρου εντός των εκθέσεων που συμμετέχει ο ΕΟΤ.
    Η διοργάνωση FAM trips δημοσιογράφων και  Tour Operators.
    Η εκτύπωση προωθητικού υλικού.
Ο δήμαρχος έθεσε επιπλέον το θέμα ολοκλήρωσης των έργων στο τουριστικό λιμάνι του Νέου Κλίματος και στην ολοκλήρωση της μαρίνας της Χώρας της Σκοπέλου. Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και το ζήτημα των καταδυτικών πάρκων. Στη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής τόνισαν ότι η ένταξη της Σκοπέλου στο πρόγραμμα για τα καταδυτικά πάρκα είναι πολύ σημαντική για το νησί και θα το θέσουν εκ νέου και πιο εμπεριστατωμένα, με την συμβολή όλων των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Σκόπελο.
Συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργο Τζιάλλα και την διευθύντρια των ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger