Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Συνέλευση 4/11: Μετάβαση στην Ειδομένη την Κυριακή 15 Νοέμβρη

Συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 4/11 από τα μέλη της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού και τους συνδιοργανωτές και εθελοντές που βοήθησαν στη συναυλία αλληλεγγύης και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που έγινε το Σάββατο 31/10.
Στη συνέλευση αποφασίστηκε  η οργανωμένη μετάβαση στην Ειδομένη να πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 15 Νοέμβρη, γιατί δεν υπάρχει αυτές τις μέρες ροή προσφύγων από την Ειδομένη, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ναυτεργατών.
Η συναυλία αλληλεγγύης σημείωσε μεγάλη επιτυχία τόσο από τη συμμετοχή του κόσμου όσο και από τον μεγάλο όγκο των ειδών που συλλέχθηκαν. Ενδεικτικό της συγκινητικής ανταπόκρισης των πολιτών των Τρικάλων είναι ότι, ο όγκος των ειδών ολοένα αυξάνεται αφού, ακόμη και μετά από πέντε ημέρες από τη διοργάνωση της συναυλίας, εξακολουθούν καθημερινά να προσέρχονται συμπολίτες μας και συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή.
Η μετάβαση στην Ειδομένη την Κυριακή στις 15/11 θα γίνει με λεωφορείο. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο τηλ. 6972449678 μέχρι και την Τετάρτη 11 Νοέμβρη. Τιμή συμμετοχής είναι 10 ευρώ και για άνεργους 5 ευρώ.




(Φωτογραφίες: Θάνος Φλούλης)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger