Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συγκέντρωση-Μικροφωνική για τη 2η δίκη του Ε.Α.

Στις 16 Οκτωβρίου ξεκίνησε η 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού, για την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που πραγματοποίησε ο Ε.Α. στις 10 Απριλίου του 2014 στο κτίριο της Διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, όπου στεγάζεται και το γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Δ.Ν.Τ..

Για την επίθεση αυτή κατηγορούνται οι επαναστάτες σύντροφοι Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα ο οποίος με προκήρυξή του στις 25 Απριλίου 2014 ανέλαβε την ευθύνη. Για την ίδια επίθεση κατηγορείται ο αναρχικός σύντροφος Αντώνης Σταμπούλος , ο οποίος  τάσσεται στο στρατόπεδο της κοινωνικής επανάστασης, υπερασπίζεται την επαναστατική δράση, αλλα αρνείται τις κατηγορίες στο σύνολο τους, καθώς και ο Γιώργος Πετρακάκος, που επίσης αρνείται τις κατηγορίες.
Από την έναρξη της δίκης, η προεδρεύουσα Ι. Κλάπα, επέδειξε την φύση της καταχρηστικής αυθαιρεσίας της δικαστικής της εξουσίας, προσπαθώντας να επιβάλλει παράτυπες απογευματινές καθημερινές συνεδριάσεις προκειμένου να μην παρέλθει, όπως δήλωσε,το όριο προφυλάκισης του συντρόφου Σταμπούλου, δείχνοντας την εκδικητικότητα και το φόβο του κράτους στα πρόσωπα αναρχικών αγωνιστών.

• ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ε.Α.
• ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ
• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ  ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ  στις 12:00
Σύντροφοι/ισσες για την αλληλεγγύη και την ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger