Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Πρωτεσίλαος-Σκόπελος 2-3

Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, η Σκόπελος είχε χάσει παίζοντας με παίκτη παραπάνω, μάλιστα την περασμένη Κυριακή στις καθυστερήσεις με 3-2. Σήμερα οι νησιώτες βρέθηκαν αυτοί με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στον Πτελεό, αλλά με παλικαρίσια αντροπή, πήραν σπουδαίο διπλά στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης!
Το 1-0 ο Τσιλαφάκης στο 30ό λεπτό και στο 44' το 2-0 ο Παπαδόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μείωσαν με ωραίο τέρμα, βολ-πλανέ, του Μπακόπουλου και έτσι, ξαναμπήκαν αμέσως στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Στο 62ο λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ταλαδιανός για επικίνδυνο μαρκάρισμα όπως θεώρησε ο ρέφερι εκτός μεγάλης περιοχής και στο 65' το 2-2 με πέναλτι του Χισάι. Το τελικό σκορ, 2-3 υπέρ του ΑΟ Σκοπέλου, διαμορφώθηκε στο 94ο λεπτό όταν σε γύρισμα του Χισάι, ο Σιαμανίκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Για τον Πρωτεσίλαο, αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στο 15' σε τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου που απέκρουσε ο γκολκίπερ, στο 24' σε κεφαλιά του Μαρικλέν που βρήκε σε ετοιμότητα ξανά τον Ταλαδιανό, όπως και σε φάση τετ-α-τετ αργότερα με τον Τσιλαφάκη. Στο 70ό λεπτό αμυντικός πρόλαβε στη γραμμή την προσπάθεια του Μαρικλέν. Για τους νησιώτες, με το σκορ στο 2-1, ο Χισάι αστόχησε σε δύο τετ-α-τετ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο ίδιος παίκτης είχε μια καλή ευκαιρία.
Ο Μιχάλης Ανδρωνάς στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του που έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" το ματς και στο τέλος το πλήρωσαν, ενώ ο Γιάννης Γλύκος επισήμανε πως σήμερα η τύχη γύρισε στην ομάδα του τους χαμένους βαθμούς των προηγούμενων παιχνιδιών, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να αποβληθεί ο Ταλαδιανός. Εξήρε την καλή παρουσία επίσης του αναπληρωματικού πορτιέρε, Ζαρίφη που έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα.
Στη φωτογραφία η ομάδα του ΑΟ Σκοπέλου σήμερα στον Πτελεό.
Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος:Μάνος, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Σαμουρδάνης (85' Μαλλιαρός), Κ. Κόρκος, Μαρικλέν, Γ. Παναγιώτου, Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Χρ. Παναγιώτου (60' Χριστέλος).
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Σένκο (52' Τάσιος), Αλεξίου, Μπακόπουλος (82' Αλιράι), Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (62' Ζαρίφης), Κερμελής, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

http://www.magnesiasports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger