Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ





Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μ. Χρυσοβελώνη παρέστη στη Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Στη συνέχεια παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών ακολούθησε μικρή δεξίωση στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ του Βόλου.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε:


«Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει σήμερα τον Προστάτη της  Άγιο Αρτέμιο. Ο Άγιος Αρτέμιος δεν επιλέχθηκε τυχαία, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μαρτύρησε για τις ιδέες και την πίστη του. Αυτές τις αξίες υπηρετούν σήμερα και οι Έλληνες Αστυνομικοί, οι οποίοι με αυταπάρνηση αγωνίζονται για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Η 20η Οκτωβρίου είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία. Θεωρώ ότι είναι χρέος μας την ημέρα αυτή να την αφιερώσουμε και στους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους εκτελώντας το καθήκον τους, για να προστατέψουν την κοινωνία και να  εξασφαλίσουν το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αστυνομικούς της χώρας μας όπου σε καθημερινή βάση δίνουν μάχη κατά του εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της διαφθοράς, σφυρηλατώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον πολίτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger