Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ




Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Πολιτευτής του Κινήματος στη  Μαγνησία, κ. Νικόλαος Ρούμπος, παρέστησαν στις εκδηλώσεις για την Επέτειο του ΟΧΙ οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Βόλου. Συγκεκριμένα:
Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου παρέστησαν στην επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου χοροσταντούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

 Στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων  και έπειτα  παρακολούθησαν την παρέλαση κατά μήκος της κεντρικής παραλίας του Βόλου, όπου παρέλασαν οι ανάπηροι πολέμου, τμήματα πολιτιστικών Συλλόγων, συστήματα Προσκόπων, σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στρατιωτικά τμήματα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού και της 111 Πτέρυγας Μάχης Νέας Αγχιάλου.
Παρακολούθησαν την μουσική παράσταση – αφιέρωμα στην τραγουδίστρια της Νίκης Σοφία Βέμπο, με τίτλο «Παιδιά, της Ελλάδος Παιδιά» από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βόλου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.
Την Τετάρτη το απόγευμα παρέστησαν στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Πρυτανικές Αρχές για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα «Η Ευρώπη, η προσφυγική κρίση και το πραγματικό τέλος της αποικιοκρατίας» .
Στη συνέχεια παρακολούθησαν τη φιλανθρωπική συναυλία στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου όπου διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Διμηνίου Ιάσων για την ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger