Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Καιρός: Κοντομάνικο τέλος – Έπεσε η θερμοκρασία

Advertisement

Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει εκείνον της περασμένης εβδομάδας με τις πολλές βροχές και να επικρατεί καλοκαιρία σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, το θερμόμετρο όμως έπεσε και ουσιαστικά μυρίζει Χειμώνας.

Στην περισσότερες περιοχές της χώρας το πρωί και τη νύχτα το θερμόμετρο θα δείχνει μονοψήφια νούμερα, ενώ οι άνεμοι που πνέου πλέον βόρειοι δεν θα επιτρέψουν την ημέρα στη θερμοκρασία να ανέβει πάνω από τους 20 σχεδόν σε καμία περιοχή της χώρας.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα από την ΕΜΥ 
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως μποφόρ.Θερμοκρασια: από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 09 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια λίγες νεφώσεις οι οποίες το πρωί θα είναι τοπικά αυξημένες.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 09 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες στις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη. Ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: βόρειοι 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου. 
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές με τοπικούς όμβρους η σποραδικές καταιγίδες στην περιοχή του Καστελόριζου και βαθμιαία βελτίωση.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά το πρωί.Ανεμοι: βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια του νομού 6 και κατά διαστήματα τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 
Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου. 
Πρόγνωση για αύριο Τρίτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στην κεντρική καιΑνατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως από τις βράδυνες ώρες.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger