Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αλλά μην ακούω μαλακίες τώρα. Ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Η Συριζέικη "λογική" απ' τον Μιχελογιαννάκη

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει ανεπανάληπτες μπαρούφες απ’ τον προερχόμενο απ’ την ΔΗΜΑΡ, σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη.
Πάρτυ είχε γίνει στο διαδίκτυο όταν δήλωνε στην τηλεόραση του Σκάι  ότι «η θεία χάρις εμποδίζει το AIDS να μεταδοθεί μέσω της θείας κοινωνίας» τονίζοντας την άποψη του για την «θαυματουργή δράση των λειψάνων» καταλήγοντας: «Θα μιλήσω ως γιατρός. Στα 20 χρόνια ενεργής ιατρικής την οποία εκτελώ, τη συμβολή των λειψάνων τη θετική την έχω δει». (Οντως με τέλεια μυαλά την ιατρική την «εκτελούσε» δεν την ασκούσε).

Αυτός ο εθνοπατέρας όμως έχει πει και σωστές ατάκες. Όπως τότε που σχολιάζοντας την οβιδιακή μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε μνημονιακό κόμμα: «Στο τέλος θα γίνουμε καταντήσουμε Κομανέντσι! Αυτά που κοροϊδεύαμε κάνουμε» είχε δηλώσει.

Σήμερα πάλι επανέρχεται δριμύτερος. Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, υπογράμμισε: «Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μαλακίες τώρα. Ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω», οπότε σύμφωνα με τον ίδιο μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Eίναι κι αυτός στην Συριζέικη «λογική» «Ο ΛΑΟΣ μίλησε στις εκλογές», την οποία σχολίαζε χτες ο Νίκος Μπογιόπουλος σε κείμενο του στην Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger