Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα πρώτα exit poll για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Δείτε τα πρώτα exit poll από τα κανάλια για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Επί ποδός βρίσκονται οι εταιρείες μετρήσεων για να παρουσιάσουν από τα τηλεοπτικά κανάλια (και η δημόσια τηλεόραση) τα exit polls για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015.

Λίγες ώρες απομένουν για τις εκλογές 2015 (20/09) και το απόγευμα της Κυριακής οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μεταδώσουν τα λεγόμενα exit polls για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης. Στο μεταξύ, η Singular Logic θα είναι σε θέση να δώσει μια πρώτη ασφαλή εκτίμηση λίγο μετά τις 21:00, όταν και θα έχει συγκεντρώσει το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικρατείας.
Δείτε πως θα μεταδώσουν τα κανάλια τα exit polls και τη ροή αποτελεσμάτων των εκλογών τις Εκλογές 2015:
Exit Poll ΕΡΤ:  Στις 19.00 ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll.
Exit poll MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.
Exit poll ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit poll, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών.
Exit poll ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.
Exit poll STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.
Το μπαράζ δημοσκοπήσεων δείχνει ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε ντέρμπι για την ανάδειξη του νικητή των εκλογών, δεδομένου ότι η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. 
Το υπουργείο Εσωτερικών θα συγκεντρώσει και θα μεταδώσει τα αποτελέσματα εκλογών 2015 μέσω της Singular Logic.
Αν δεν έχεις βρει ακόμα το εκλογικό σου κέντρο, τότε, μπες εδώ για να μάθεις που θα ψηφίσεις για τις εκλογές
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις εκλογές 2015
Δες την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger