Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκλονιστική αποκάλυψη

Greece because in Egypt they will kill youΦίλε Πιτσιρίκο, από ό,τι φαίνεται, δεν μας ψεκάζουν από τον ουρανό. Αν συνέβαινε αυτό, οι γριές και οι γέροι που μένουν την περισσότερη κλεισμένοι στο σπίτι θα είχαν κρίση σωστή και δεν θα πίστευαν τα ψέματα που μας σερβίρουν πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Μάλλον ρίχνουν το φάρμακο – ΧΑΠΑΤΕΞ το θαυματουργό – μέσα στο νεράκι που θέλουμε δεν θέλουμε το πίνουμε. Το πίνουμε και μας πίνει!
Τρεις βδομάδες τώρα μας έχουν τρελάνει στην μεγαλύτερη παραμύθα από την ημέρα που η χώρα χρεοκόπησε και άρχισε να ζει διασωληνωμένη στα μνημόνια της τρόικα.

Μας λέγανε –κι εξακολουθούν να μας λένε– ότι στις 20 του Σεπτέμβρη έχουμε εθνικές εκλογές που θα κρίνουν ποιο κόμμα και ποιος ηγέτης θα κυβερνήσει τον τόπο αυτό τα επόμενα χρόνια.Τεράστια απάτη!
Στις 20 Σεπτέμβρη δεν γίνονται εθνικές αλλά περιφερειακές εκλογές.
Στις 20 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε τον νέο μας περιφερειάρχη.
Πρωθυπουργό έχουμε αλλά δεν ζει μαζί μας.
Βρίσκεται σε μια ξένη πρωτεύουσα και ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου μας αλλά δεν μπορεί να κάνει όλα όσα είναι αναγκαία να συμβούν για το καλό μας.
Χρειάζεται έναν άνθρωπο εντός της χώρας, κάποιον έμπιστο για να συνεργαστεί μαζί του.
Βασικά καθήκοντα του νέου μας περιφερειάρχη θα είναι η συλλογή των σκουπιδιών και η ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας μας.
Νομίζω ότι η παραπάνω αφίσα θα μπορούσε να συνδυάσει τα δύο καθήκοντα σε ένα. Σαν το «wash and go», ένα πράμα.
Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας
Υ.Γ. Καλό βόλι σε όσους πάνε για ψήφο. Και καλή επιτυχία, βεβαίως-βεβαίως.
(Αγαπητέ Ηλία, τα χάπατα έχουν μειωθεί πολύ. Νομίζω πως αυτό θα γίνει αντιληπτό το βράδυ των εκλογών. Να είσαι καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger