Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αύριο η μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας στο Θησείο

  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας
  • Θα ακολουθήσει συναυλία

Ραντεβού με τους νέους και τις νέες της Αθήνας δίνει η ΚΝΕ, στη μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας που πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή, στο Θησείο και στην οποία θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.Η συγκέντρωση θα γίνει στο ύψος του σταθμού του ΗΣΑΠ, στις 8 μ.μ., ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με: Τους String Demons, που με ένα βιολί κι ένα βιολοντσέλο ερμηνεύουν διασκευές γνωστών κομματιών, τους KollektivA, που είναι γνωστοί και αγαπημένοι από τις εμφανίσεις τους στις εκδηλώσεις της ΚΝΕ και τον Μίλτο Πασχαλίδη, που φέτος γιορτάζει την 20χρονη πορεία του στο τραγούδι.
Κάθε νέος και νέα έχει πολλούς λόγους να δώσει το αγωνιστικό «παρών» στη συγκέντρωση, να ακούσει από πρώτο χέρι το κάλεσμα του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές, να προβληματιστεί και να κρατήσει γόνιμα συμπεράσματα που πρέπει να λειτουργήσουν ως κριτήριο ψήφου μπροστά στην κάλπη.
Γιατί πολλοί ποντάρουν στην ψήφο της νεολαίας σε αυτές τις εκλογές και προσπαθούν να την υφαρπάξουν με εύηχα συνθήματα, που όμως έχουν στόχο την παραπλάνηση της νέας γενιάς. Πρόσφατα έβγαλαν στην επιφάνεια ένα ακόμα κάλπικο δίλημμα αντιπαράθεσης, τάχα ανάμεσα στο «νέο» και το «παλιό», με τον ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζεται ότι
εκπροσωπεί το «νέο» απέναντι στο «παλιό σύστημα». Είναι αυτός, όμως, που αγκαλιά με το «παλιό σύστημα» ψήφισε το νέο μνημόνιο, είναι αυτός που τους 7 μήνες της διακυβέρνησής του - μαζί και με όλους αυτούς που τώρα με το κόμμα του Π. Λαφαζάνη εμφανίζονται ως το άλλο «νέο» - βάδισε στον ίδιο παλιό δρόμο των παζαριών με τους «δανειστές» και πλήρωνε κανονικότατα τις δόσεις του χρέους, ματώνοντας το λαό, είναι αυτός που διακηρύσσει φανατικά το άλλο... «νέο», το «μονόδρομο» δηλαδή του καπιταλιστικού δρόμου και των λυκοσυμμαχιών του κεφαλαίου...
Τα κόμματα της αστικής διαχείρισης παίζουν το ίδιο παλιό έργο, που το έχουμε ξαναδεί, αλλά δεν έχουμε κανένα λόγο πια να συνεχίζουμε να παραμένουμε θεατές του. Είναι καιρός οι νέοι να κάνουν το βήμα και να γίνουν πρωταγωνιστές στη ζωή τους. Οσο κι αν απογοητεύτηκαν, όσο κι αν ένιωσαν προδομένοι από τα ψέματα και την κοροϊδία των αστικών κομμάτων, μπορούν να κάνουν το βήμα και να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους, διεκδικώντας το πραγματικά νέο. Γιατί νέος είναι μόνο ο δρόμος που προτείνει και παλεύει το ΚΚΕ, ο δρόμος της αποδέσμευσης από την ΕΕ με μονομερή διαγραφή του χρέους και με το λαό να κρατά τα κλειδιά της οικονομίας και της παραγωγής του τόπου και να οικοδομεί τη δική του εξουσία, ανατρέποντας το σάπιο, παλιό εκμεταλλευτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger