Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ρε απατεώνα τσογλάνι Τσίπα Δεν κυβερνάγατε τόσους μήνες έτσι; μαλακιζόσασταν μήπως;

Γράφει  ο mitsos175.

 "... Διεκδικούμε όλοι μαζί όχι μια δεύτερη ευκαιρία, όπως λέγεται συνήθως, αλλά μια πρώτη. Μια πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσει επιτέλους η Αριστερά"! 

Αλέξης Τσίπας

Έλεγα: Δε μπορεί, προεκλογική περίοδος είναι, θα ακούσουμε απίστευτες κουταμάρες. Περίμενα πολλές ανοησίες αλλά η συγκεκριμένη πάει για ρεκόρ.
Μια πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσει η Αριστερά! Αλέξη, αν εννοείς, πως πρέπει να βγει το ΚΚΕ ή κάποιο άλλο κόμμα Αριστερό, συμφωνώ, χρειάζεται μια κυβέρνηση που δε θα σκύβει το κεφάλι στους τοκογλύφους.

Αν εννοείς το ΣΥΡΙΖΑ, κάνεις πολύ άσχημα, που λες τη συμμορία σου "Αριστερή". Καμιά απολύτως σχέση δεν έχεις με Αριστερά, ούτε την παραμικρή, εκτός από την καπήλευση του ονόματος.
Στην Οικονομία: Μνημόνιο. Στην Άμυνα: ΝΑΤΟ. Στην εξωτερική πολιτική: ΗΠΑ - ΕΕ. Στους μετανάστες: Ξύλο. Είναι αυτό Αριστερά; Οι μειώσεις μισθών, τα χαράτσια στους φτωχούς, οι μαζικές απολύσεις, η καταστολή; Όχι βέβαια, είναι Δεξιά του κερατά. Η χειρότερη καπιταλιστική πολιτική σε συνδυασμό με την υποτέλεια στους διεθνείς τοκογλύφους και σαν κερασάκι ο βασανισμός αθώων προσφύγων.

Εκείνο που σε κάνει χειρότερο από τη ΝΔ, είναι πως ακολουθείς την ιδία πολιτική ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, λες όμως πως εσύ τάχα είσαι Αριστερός! Πότε έγινες; Τότε που ψήφισες τον Παυλόπουλο; Τότε που ξέπλενες τα γαλαζοπράσινα σκουλήκια για να σε στηρίξουν έπειτα; Τότε που υπέγραψες το Μνημόνιο; Μετά; Μήπως τώρα που κάνεις εκλογές με λίστα και με εκλογικό σύστημα νοθείας, το μπόνους των 50 εδρών;

Δεν κυβερνάγατε τόσους μήνες έτσι; Αυνανιζόσασταν μήπως; Προφανώς δεν κυβερνήσατε, κυβέρνησαν οι πλούσιοι κι οι ξένοι, αυτοί που κυβερνάν πάντα. Ο λαός όμως σε τίμησε με την ψήφο του κι εσύ τους πρόδωσες. Τώρα τι τους λες; Ότι αυτά που δεν έκανες όρθιος πριν γονατίσεις, θα τα κάνεις τώρα στα τέσσερα; Αστειεύεσαι;

Γιατί δεν είναι θέμα χρόνου είναι θέμα επιλογής. Δεν είναι το ότι άρχισες κάτι καλό και δεν πρόλαβες, είναι η τούμπα που έκανες, η επαίσχυντη προδοσία του ΟΧΙ, η υπογραφή και ψήφιση του ξεπουλήματος της χώρας. Τώρα τι θες; Να συμπληρώσεις την καταστροφή; Να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες; Γι αυτό είναι ικανός κι ο Μεϊμαράκης.

Στο είχαμε πει. Αν ο κόσμος ήθελε διαχειριστή της ίδιας πολιτικής, αν ήθελε δήμιο, είχε πολλούς. Τελικά αν και δύσκολο, θα τον κάνεις μάγκα. Πας με αυτά τα προκλητικά που λες, να σε περάσει σε ποσοστό, με την έννοια πως πέφτεις πολύ πιο γρήγορα στο γκρεμό. Όχι πως θα πάρει πάνω από 20%, αλλά εσύ πας για μονοψήφιο.

Ευτυχώς πιστεύω, κι υπάρχουν καλές ενδείξεις γι αυτό, πως οι εργαζόμενοι θα σας στείλουν μαζί στο διάολο. Αλλά θα μείνεις στην Ιστορία σαν ο μεγαλύτερος ανόητος από όλους τους ανήθικους, που κυβέρνησε ποτέ τον τόπο.

Γιατί ενώ είχες τον κόσμο με το μέρος σου, ενώ είχες ευκαιρίες να κάνεις το σωστό και κυρίως είχες τη δύναμη που σου έδωσε η πλειοψηφία να αλλάξεις τα πράγματα, μας γύρισες όλους πίσω. Μας παρέδωσες στον εχθρό, αν και μπορούσες να νικήσεις. Τη στιγμή που ο θρίαμβος φαίνονταν, επέλεξες άτακτη υποχώρηση.

Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να σου το συγχωρήσουμε. Θα πάρεις λοιπόν αυτό που σου αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger