Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Εξορμήσεις σε σχολεία και σχολές για τον Παύλο Φύσσα.

Η ΟΡ.Μ.Α πραγματοποιεί εξορμήσεις σε σχολεία σχολές για την μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση της 18 Σεπτέμβρη
ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΠΑΡΩΝ! Το Σεπτέμβρη του 13 η Χρυσή Αυγή βρίσκονταν στο ζενίθ της κινητικότητάς της. Οι φασίστες είχαν στήσει μια κατάσταση εμπόλεμη σε διάφορες περιοχές και πολλές περιοχές της Αθήνας έγιναν πεδία μαχών σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα σε αντιφασίστες και συμμορίες φασιστοτραμπούκων. Στην τηλεόραση έπαιζαν παντού με όλα τα προφίλ, οικογενειάρχες αθλητές αντισυστημικοί πατριώτες…
18 Σεπτέμβρη αποφάσισαν να επιτεθούν οργανωμένα σε αντιφασίστα και σκότωσαν στο Κερατσίνι τον Παύλο Φύσσα. Τα ναζιστικά απολειφάδια νόμισαν πως αν σήκωναν τον πήχη της βίας απέναντι μας, οι δυνάμεις μας θα υποχωρούσαν.

Αυτό που ακολούθησε ήταν το ξέσπασμα ενός δυναμικότερου αντιφασιστικού κινήματος που κυνήγησε τους φασίστες σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, τόσο, ώστε να τους καταστήσει μη αποτελεσματικούς για το πολιτικό σύστημα και το κομμάτι των αστών που τους στήριζαν οικονομικά. Από τη μία η φασιστική ηγεσία μπήκε προσωρινά στη φυλακή, (για να αποφυλακιστεί σύσσωμη ενάμιση χρόνο αργότερα) από την άλλη οι αντιφασίστες τους εκδίωξαν από πολλές περιοχές ενώ σε άλλες απλά λουφάζουν.
Σήμερα η κατάσταση δείχνει ότι τα απολειφάδια του Χίτλερ με την ηγεσία τους αποφυλακισμένη, βρίσκονται σε κατάσταση ανασύνταξης, προσπαθώντας να στοιχηθούν μέσω πιο νόμιμων πολιτικών παρεμβάσεων ενώ το δικαστήριο που έχει στηθεί ενάντια τους, πάει να βγάλει λάδι όσους περισσότερους γίνεται. Τα φασιστόσκυλα ακολουθούν την τακτική του στησίματος καρτεριού για να ξαναεπιτεθούν με καλύτερους όρους και να αρπάξουν την εξουσία.
Δεν τσιμπάμε σε όσους θέλουν να μας κάνουν να συνηθίσουμε στον κανιβαλισμό και την βαρβαρότητα των αφεντικών. Μας λένε πως είναι “αναγκαίο κακο” τα μνημόνια, η ΕΕ. Μας λένε πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το θλιβερό παρόν. ΟΧΙ! Δεν αποδεχόμαστε το σφαγείο των προσφύγων στη θάλασσα του Αιγαίου. Δεν αποδεχόμαστε τη φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση. Δεν αποδεχόμαστε μπάτσους, τραπεζίτες, καναλάρχες να σκυλεύουν τα όνειρα μας. Δεν αποδεχόμαστε τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής να κυκλοφορούν στο φως της ημέρας σαν ισότιμοι πολιτικοί συνομιλητές, ξερνώντας το ρατσιστικό οχετό τους. Και ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ!
Η μνήμη του συντρόφου μας Παύλου Φύσσα θα συνεχίζει να μας οπλίζει με εργαλεία και οργή στον αγώνα μας μέχρι το τσάκισμα των φασιστών σε όλα τα επίπεδα. Η γενιά μας είναι η γενιά του Αλέξη, και των αγώνων που ξέσπασαν τα χρόνια της κρίσης ενάντια στο ρήμαγμα των ζωών και των ονείρων μας. Είναι η γενιά που θα καραδοκεί σε κάθε σχολείο, σε κάθε πανεπιστήμιο, σε κάθε γειτονιά μέχρι την τελική νίκη απέναντι σε φασίστες και αφεντικά.
ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ! ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9 6μμ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ Αθήνα, 11 Σεπτέμβρη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger