Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Πιο σίχαμα...πεθαίνεις: Βούλτεψη για κανάλια - "Δεν χρειάζονται άδειες, ο καθένας μπορεί να εκπέμπει"

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ (Ή, ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ 25ΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

 «Δεν υπάρχουν άδειες, είναι ψηφιακό το σήμα, είναι παραμύθι όλο αυτό. Τι άδεια να δώσω; Καθένας μπορεί να εκπέμπει με άδεια του ΕΣΡ, δεν έχω καμία σχέση εγώ ως κράτος», είπε η Σοφία Βούλτεψη, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Κώστα Αρβανίτη, υπεραμυνόμενη της μη αναγκαιότητας νομικού πλαισίου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η Βούλτεψη υποστήριξε μάλιστα πως ο έλεγχος του ψηφιακού φάσματος, που αυτή τη στιγμή γίνεται μονοπωλιακά από την Digea, προέκυψε μέσα από «καθαρή διαδικασία, από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια άλλη προσφορά».

Στην επισήμανση ότι η ΕΡΤ θα μπορούσε να καταθέσει προσφορά αλλά ήταν κλειστή λόγω του «μαύρου», η κ. Βούλτεψη ισχυρίστηκε ότι « η ΕΡΤ μπορεί να φτιάξει κάτι σαν Digea, αλλά μόνο για τα δικά της κανάλια, όχι για τα άλλα».

Όπως είπε μάλιστα για την ΕΡΤ,  «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν άνοιξε την ΕΡΤ, ανοιχτή ήταν, απλώς ονομαζόταν ΝΕΡΙΤ», υποβαθμίζοντας μεταξύ άλλων και το ζήτημα των εργαζομένων. «Η επαναπρόσληψη των απολυμένων δεν σημαίνει ότι ανοίγεις την ΕΡΤ. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει εκπομπή, ο ένας ή ο άλλος, η τηλεόραση ήταν ανοιχτή», δήλωσε η Βούλτεψη. Ερωτώμενη αν τελικά ήταν σωστό το κλείσιμο της ΕΡΤ, η Βούλτεψη είπε: «Η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει έτσι, με τη μία, αλλά όταν συνεχίζονται οι απεργίες τα σαββατοκύριακα, στην πέμπτη, στην έκτη απεργία, προειδοποιείς, παιδιά θα σας κλείσω».

(ΠΗΓΗ: http://tvxs.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger