Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Συνειδητή αποχή απο την εκλογική διαδικασία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidGr8tQnhbXIm7wDeuWHP9vZatVP3rct9nOzD6VCIHo90f_hvmtW5P8AIxoyHp_bqkcozg6OHT2zN_ZqH1RFCCMqP6ZfjWHNDTfU2fRI9sEz6p3JKKut2xnlk9sNf3KegyZp7r1SWO/s1600/11898897_904274782975670_1298109686646059472_n.jpg
Αναζητείται επειγόντως νέος διαχειριστής για την διατήρηση της καθημερινής αθλιότητας, της κοινωνικής ανισότητας, της οικονομικής εκμετάλλευσης, της συντήρησης της ατομικής απομόνωσης, της καταλήστευσης των κοινών αγαθών, της λεηλασίας των φυσικών πόρων και της καταστροφής του περιβάλλοντος. Κάποιος "άξιος" που θα επιβάλει τις λύσεις που εξυπηρετούν τους ισχυρούς αυτού του κόσμου.

Στην πλέον προδιαγεγραμμενη και αδιάφορη, στην ιστορία των κοινοβουλευτικών πεπραγμένων  εκλογική διαδικασία καλείτε ο δήθεν κυρίαρχος λαός να δώσει κατ΄αρχήν την αναγκαία ανάσα ζωής στο ημιθανές κοινοβουλευτικό σώμα της καταφαντασίαν λαϊκής εκπροσώπησης.  Καλείτε να ορίσει τον διεκπεραιωτή των εκ των άνω εντολών ανάμεσα σε εκείνους που φαντάζουν όλοι τόσο ίδιοι, ακόμα και αν θέλουν να πείσουν για την διαφορετικότητά τους. Ίδιοι στις πράξεις τους και στην προσπάθεια τους να πείσουν ότι η οργάνωση της καθημερινότητας περνά αναγκαστικά μέσα από τις αίθουσες της βουλής και κατ΄ επέκταση απο αυτούς. Αδυνατούν όμως να πείσουν. Ο μανδύας της κοινοβουλευτικής εξαπάτησης είναι πλέον διάφανος και δεν μπορεί να κρύψει την βρομιά που περικλείει.

Υπάρχει κενό. Το κενό της κατάρρευσης της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης στην συλλογική συνείδηση του λαού. Το κενό του τέλους της αυταπάτης της αριστεράς ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα από τα μέσα, παίρνοντας την εξουσία. Υπάρχει κενό όμως  που μέλει να γεμίσει ή από την βαρβαρότητα των φασιστικών επιβολών και εκκαθαρίσεων ή από το μεγαλείο της ελεύθερης και ισότιμης συμμετοχής στα κοινά που με διαρκή έλεγχο θα εξασφαλίζει ότι οι διαρκώς εναλλασσόμενοι, άμεσα ανακλητοί και υπόλογοι κοινωνικοί εκπρόσωποι θα εκτελούν και θα συντονίζουν τις αποφάσεις της βάσης χωρίς να έχουν την δυνατότητα να τις ερμηνεύουν ή να τις παρερμηνεύουν και να αποκομούν προσωπικό όφελος από την ιδιότητά τους .
Με την γνώση ότι ριζικές αλλαγές γίνονται μόνο από τα κάτω και μόνο με κοινωνικές εξεγέρσεις και επαναστάσεις, επιλέγουμε συνειδητά να μην δώσουμε καμία νομιμοποίηση σε αυτό που μας σκοτώνει , ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤAΣΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, και με σημείο εκκίνησης τις γειτονιές μας, τους τόπους εργασίας μας, τα κοινά μας ενδιαφέροντα και ανάγκες, αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε ακατάπαυστα ωστε  μην υπαρχει καμια μορφη εκμεταλλευσης, οικοδομώντας  παράλληλα το παράδειγμα του νέου μοντέλου κοινωνικής οργάνωσης που θα εξασφαλίζει τον σεβασμό την ελευθερία την ισότητα και την ευημερία όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger