Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Το Αγρίνιο έφερε χαμόγελα στην ΑΕΚ Ευρεία νίκη με 3-0 και καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 
Ευρεία νίκη με 3-0 και καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ, στο φιλικό στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα από τους έντεκα παίκτες που κέρδισαν τον Αστέρα στην Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική συν τον Βιγιαφάνες.
Η ομάδα του Δέλλα αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς Αραβίδη, Πλατέλλα, Μπαρόχα, Βάργκας, Τζανετόπουλο, αλλά ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να δείξει και προς τα έξω πως διαθέτει αρκετές εναλλακτικές.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε που ξεκίνησε πρώτη φορά βασικός, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και πέτυχε και το 1-0 με πέναλτι, ενώ το 2-0 έκανε ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο ματς, ο Νιγηριανός Μακόλεϊ Κρισάντους. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο 45λεπτο είχαμε αρκετές αλλαγές στην πορεία του αγώνα, ωστόσο η ΑΕΚ πέτυχε και τρίτο γκολ προς το τέλος με τον Βασιλαντωνόπουλο.
Εδώ έχει σημασία να πούμε πως το γκολ προήλθε από προσπάθεια του Μάνταλου. Ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ επανήλθε σήμερα στην αγωνιστική δράση, μπήκε αλλαγή στο Β΄ και μετά από έξι μήνες είναι και πάλι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Αν σε αυτό προστεθούν η καλή εμφάνιση του Κρισάντους, η επιστροφή του Κορδέρο και η εμφάνιση στην ενδεκάδα με θετικό πρόσημο μάλιστα, των Ντίντακ και Άρθο, τότε είναι δικαιολογημένη και η δήλωση που έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το ματς.
Ο Δέλλας αναφέρθηκε στη χθεσινή θέση που βγήκε από την ΑΕΚ για τις μεταγραφές και ταυτίστηκε απόλυτα μαζί της. «Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ένταξη στην ομάδα παιδιών, όπως ο Μάνταλος και ο Κορδέρο που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ»,  δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ενώ για τις μεταγραφές τόνισε: «Με κάλυψε απόλυτα η θέση της διοίκησης. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που είναι στην ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά με αυτά τα παιδιά και αυτή την εμπιστοσύνη και αυτή τη δουλειά περιμένουμε να την βγάλουν στο γήπεδο».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ: Ανέστης (60’ Βούρας), Γκάλο (60’ Σοϊλέδης), Ντιντακ (69’ Πεταυράκης), Αρθο (65’ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος, Γιοχανσον (60’ Ανδρεόπουλος), Σιμοες (69’ Φαγε), Μπουονανοτε (74’ Μάνταλος), Ανάκογλου (74’ Κορδέρο), Μπαρμπόσα (60’ Βασιλαντωνόπουλος), Κρισάντους

Παναιτωλικός: Στεφανάκος (46’ Κυριακίδης), Κουτρομάνος (46’ Μπεχαράνο), Κούσας (71΄Χαντάκιας), Παπάζογλου (86’ Ζαρκάδας), Μαρτίνεζ, Μάκος (71’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο (46’ Ρουσκουσέδα), Ουάρντα (61΄Ρομέρο), Καπέλ (79’ Μίλιο), Μαρκόφσκι (71΄Βασιλείου), Βιγιαφάνες (71΄Καμαρά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger