Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Τρελάθηκαν στην Πύλο. Ο Δήμος καταστρέφει καινούργιο δίκτυο υδροδότησης, και χρησιμοποιεί το παλιό απο (καρκινογόνους) αμιαντοσωλήνες!

Στα καλά καθούμενα οι "ιδιοφυΐες" του Δήμου Πύλου Νέστορος αποφάσισαν να αποξηλώσουν τις καινούργιες -ασφαλείς για την δημόσια υγεία- σωλήνες , και να διοχετεύουν το νεράκι σε κατοίκους μιας κοινότητας (όπου προφανώς οι άρχοντες δεν κατοικοεδρεύουν) μέσω ενός πεπαλαιωμένου δικτύου αμιαντοσωλήνων, που λογικά είχε κριθεί ακατάλληλο και επικίνδυνο για την Δημόσιο υγεία.
Δεν φτάνει λοιπόν  που χαραμίσθηκαν  χιλιάδες ευρώ από το αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» για ένα έργο που (μόλις ολοκληρώθηκε)  καταστρέφεται για να εξυπηρετηθούν κάποιοι ημέτεροι, οι ιθύνοντες αδιαφορούν θέτοντας  σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των δημοτών αφού είναι γνωστές οι επιπτώσεις του καρκινογόνου αμίαντου.
Δικαιολογημένα λοιπόν διαμαρτύρεται κάποιος  κάτοικος , και αναγκάζεται να στραφεί στην Δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά περιγράφοντας  τα ακόλουθα ...  τραγελαφικά...................
..................................................................................................................


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΕΩΣ ΕΔΩ…

ΠΡΟΣ...περισσότερα     euro-crimes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger