Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ καλούν στις διαδηλώσεις

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΕΒΕ καλεί στις σημερινές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και ανάμεσα σε άλλα σημειώνει: «Τώρα, είναι η ώρα να δυναμώσει η πάλη, η σύγκρουση με την πολιτική που μας αφανίζει. Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Στην επίθεση της κυβέρνησης, ΕΕ και επιχειρηματικών ομίλων απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε μικρομάγαζο. Λέμε "όχι" στο βάρβαρο μνημόνιο. Ενώνουμε τη φωνή μας, τη δύναμή μας με τους συμμάχους μας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ».
Από την πλευρά της, η ΠΑΣΥ, με ανακοίνωση της Πανελλαδικής της Γραμματείας, σημειώνει: «Καλούμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν αγωνιστικά και μαζικά στα συλλαλητήρια ενάντια στο 3ο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που οργανώνει το ΠΑΜΕ, προβάλλοντας τα δικά τους αιτήματα. Συνεχίζουμε την ενημέρωση αγροτών και κτηνοτρόφων με μαζικές συσκέψεις, συγκεντρώσεις, περιοδείες και εξορμήσεις παντού, σε κάθε νομό, σε κάθε χωριό που υπάρχει αγροτικός σύλλογος. Δυναμώνουμε την οργάνωση αγροτών και κτηνοτρόφων, που προϋποθέτει την
αναζωογόνηση και τη συγκρότηση νέων Αγροτικών Συλλόγων, που θα συσπειρώνουν, θα ενημερώνουν, θα διεκδικούν, θα κινητοποιούν τους αγρότες για το σύνολο των προβλημάτων που τους αφορούν».
Τέλος, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καλεί τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και ανάμεσα σε άλλα σημειώνει: «Δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε τη συνταξιοδότηση να γίνεται άπιαστο όνειρο, τη μητρότητα να "επιβραβεύεται" με ανεργία και ευέλικτη δουλειά, τη φορολεηλασία να τσακίζει αυτοαπασχολούμενες και γυναίκες της υπαίθρου, τις αλλεπάλληλες περικοπές να καταδικάζουν γυναίκες και άντρες συνταξιούχους στη φτώχεια. Δε θα δεχθούμε να στερούμαστε εμείς και τα παιδιά μας τον παιδικό σταθμό, το δάσκαλο, το γιατρό, το νοσοκομείο και το φάρμακο. Εδώ και τώρα παίρνουμε θέση μάχης και, στο πλευρό του ΠΑΜΕ, διαδηλώνουμε: Οι ζωές μας δε σηκώνουν άλλα μέτρα, οι ανάγκες μας δεν μπορούν να περιμένουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger