Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

διαβάζω και τραβάω τα παπάρια μου για να κάνω μπράτσα


TIGERΑγαπητέ Πιτσιρίκο, διαβάζω και τραβάω τα παπάρια μου για να κάνω μπράτσα. Έχουμε και λέμε:Πιέρ Ροζανβαλόν (Λιμπερασιόν, Γαλλία): Τσίπρας, αγωνιζόταν στις διαπραγματεύσεις σαν λιοντάρι.
Πάμπλο Ιγκλέσιας (Ποδέμος, Ισπανία): Τσίπρας, οι Έλληνες βλέπουν σε αυτόν ένα λιοντάρι.
Εγώ (Σουηδία): Θα ήθελα να δω πώς στο διάολο είναι τα γαμημένα τα λιοντάρια στην Ισπανία και στην Γαλλία, γιατί, αν είναι σαν τον Τσίπρα, παίζει χοντρό πρόβλημα.Χοντρό μου φαίνεται επίσης και το πρόβλημα των Γάλλων που ενημερώνονται από τέτοιες κωλοφυλλάδες και των Ισπανών που ελπίζουν ότι πιάσανε τον παπά από τα αρχίδια με τους Ποδέμος.

Η ευρωπαϊκή αριστερά καλό θα ήταν να μας κάνει την χάρη και να κάνει ομαδικά χαρακίρι, όπως η «ομάδα αυτοκτονίας» στο Life of Brian των Monty Python, κάτω από τον σταυρό στον οποίο είναι σταυρωμένος ο μαλάκας ο πολίτης που ήλπιζε πως θα σωθεί από αυτούς. Και εμείς θα τραγουδάμε «Always look on the bright side of life».
Με φιλικούς χαιρετισμούς από την ήδη φθινοπωρινή Σκανδιναβία
Βασίλης
Υ.Γ. Φτάνει με τους λεονταρισμούς. Για αυτό σου επισυνάπτω και την φωτογραφία μιας τίγρης Σιβηρίας που είχαμε την τύχη να δούμε την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα φυσικό πάρκο. Έχει βγάλει και τη γλώσσα κοροϊδευτικά στα ντεμέκ λιοντάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger