Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Λοιπόν, ρε Κωσταντοπούλου, δεν έσκυβες να βγάλεις ένα από τα @ρχίδι@ σου, να το δώσεις στον “Αλέξη” και να του πεις «Άντε, ρε φλώρε, πάρτο, χαλάλι σου».


Γεια σου, πιτσιρίκο.
Λοιπόν, ρε Κωσταντοπούλου, δεν έσκυβες να βγάλεις ένα από τα @ρχίδι@ σου, να το δώσεις στον “Αλέξη” και να του πεις «Άντε, ρε φλώρε, πάρτο, χαλάλι σου». Η μόνη έκφραση που με εκφράζει αυτή τη στιγμή είναι «Ρε γαμώωωτο».Ρε γαμώτο…
Ταπεινωθήκαμε˙ από ναζί, φλώρους, καθίκια και άσχετους.
Φοβηθήκαμε, ακόμα δεν ξέρω τι. Έξοδο από ευρώ -ε, και;- ή μήπως μας κρατήσανε τα χέρια με πιθανά σκάνδαλα που θα έβγαζαν στην φόρα;Προδοθήκαμε; Ήταν Αυτό το σχέδιο του Τσίπρα με το δημοψήφισμα τελικά; Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι περίμενε να βγει το ΝΑΙ;
Σίγουρα πάντως χάσαμε. Πάνω από όλα την υπερηφάνεια με την οποία κοιτούσαμε όλα αυτά τα καθίκια στα μάτια, χωρίς να κοκκινίζουμε. Για πρώτη φορά, με την Αριστερά.
Πάλι, με την πρώτη φορά Αριστερά, ρε γαμώτο, δεν άλλαξε τίποτα.

Ελπίζαμε μέχρι τελευταία στιγμή ότι ο “Αλέξης” θα γυρίσει και θα πει «Ρε, δε με παρατάτε λέω εγώ;» και θα σηκωθεί να φύγει.
Και μετά θα βγάλει μια ανακοίνωση «Έλληνες, πoυτάνα όλα». Και ας μαζεύει η Μέρκελ τα σπασμένα και ας προσπαθεί ο (Κ)Ολάν να τα κολλήσει.
Χάσαμε από έναν κομπλεξικό Γερμανό φασίστα, δυστυχώς. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Χάσαμε από φλούφληδες, άχρηστους Ολλανδούς.
Χάσαμε επίσης από κανάλια και προπαγανδιστές, από ανήθικες, πουλημένες τηλεοπτικές περσόνες. Από αυτούς που θέλαμε να τρίψουμε τις μούρες τους στα σκατά τους, για να δείχνει η φάτσα τους την ψυχή τους.
Χάσαμε από την πρώτη φορά αριστερά.
Και τώρα τι; Ελπίζω να μην ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με κάποιο τρόπο. Είναι ντροπιαστική.
Και όχι μόνο από άποψη περιεχομένου, αλλά κυρίως από τον τρόπο που έγινε. Με τους Έλληνες να παρακαλάνε για τα ψίχουλα που τους δίνει η Ευρώπη, και να δίνουν επιπλέον σε αντάλλαγμα τα πάντα.
Ελπίζω τελικά μόνο σε «πόλεμο».
Δεν έβγαλε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα η κυβέρνησή της. Ας την βγάλουμε εμείς οι Έλληνες.
Θα το πούμε Plan C.
Χαιρετώ,
Κ.
(Αγαπητέ φίλε, δεν χάσαμε. Στημένο ήταν το παιχνίδι. Ήθελαν μια νέα κυβέρνηση για να περάσει το νέο Μνημόνιο, αφού η κυβέρνηση Σαμαρά είχε καεί και δεν μπορούσε. Και βρήκαν την Πρώτη Φορά Αριστερά. Αυτό το Μνημόνιο δεν θα περάσει. Είναι ανεφάρμοστα τα μέτρα. Το ξέρουμε και το ξέρουν. Οπότε, μην χαλιέστε. Έχουμε εναλλακτικό πλάνο. Ο καθένας το δικό του. Κι αυτό θα περάσει τελικά. Να είστε καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger