Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Συγκέντρωση τροφίμων και υλικών για πρόσφυγες και μετανάστες ΒΟΛΟΣ


ΤΑΞΙΚΗ & ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
στους εξαθλιωμένους πρόσφυγες και μετανάστες.
--------------------------------------
Πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται στη χώρα μας κυνηγημένοι από τον πόλεμο, τη φτώχεια, τα αυταρχικά καθεστώτα, την καταστροφή των τόπων τους. Για την κατάσταση αυτή ευθύνονται οι ντόπιες και παγκόσμιες ηγεσίες, που υπηρετούν τα καπιταλιστικά συμφέροντα, αφανίζοντας ολόκληρες περιοχές του πλανήτη με πολέμους, εξοντώνοντας όσους περισσεύουν από την
καπιταλιστική «ανάπτυξη». Οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες και μετανάστες, όταν καταφέρνουν να φτάσουν στην Ελλάδα χωρίς να πνιγούν, αντιμετωπίζουν την κρατική καταστολή και τον ρατσισμό.
Κρατικοί φορείς, παπάδες, ΜΚΟ και μεγαλο-«νοικοκυραίοι» φιλάνθρωποι, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να καρπωθούν οφέλη ακόμα και από την στοιχειώδη ανθρώπινη αλληλεγγύη.
Μόνο η αυτοοργάνωση της έμπρακτης αλληλεγγύης χωρίς διαμεσολαβήσεις και ο κοινός αγώνας ντόπιων και μεταναστών είναι η απάντηση στη βαρβαρότητα των αφεντικών. Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι, στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ξένοι.
Σας καλούμε να βοηθήσετε με τη συμμετοχή σας στη συλλογή βασικών υλικών και τροφίμων για την στοιχειώδη επιβίωση μεταναστών και προσφύγων, που διαβιούν υπο απάνθρωπες συνθήκες στο Πεδίον Άρεως στην Αθήνα.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
 Ελευθεριακή πρωτοβουλία ταξικής αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες,     Βόλος, 5/8/2015
 

ΥΛΙΚA ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜA ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  • Αλουμινένια δοχεία φαγητού μιας χρήσης (εάν είναι δυνατόν με καπάκι).
  • Πλαστικά μαχαιροπήρουνα και ποτήρια
  • Ελαιόλαδο συσκευασμένο.
  • Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες).
  • Τσάι και ζάχαρη.
  • Σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα.
  • Βρεφικές κρέμες και πάνες για μωρά.

Συγκέντρωση υλικών και τροφίμων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 9πμ-2μμ στον χώρο της αυτόνομης-αυτοδιαχειριζόμενης λαϊκής αγοράς στην Πλ. Πανεπιστημίου, μπροστά στην Κατάληψη Ματσάγγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger