Από τον Niccolò Machiavelli
Γιατί θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το κατάντημα της Ελλάδας;
Το αντίθετο θα έλεγε κάποιος πιο ψύχραιμα σκεπτόμενος.
Η Ελλάδα κατοικείται από τους νεο-Ελληνες, αυτή την ατσούμπαλη, άσκεφτη και ανεγκέφαλη, φυλή-σκέτα ούγκανα.
Και το χειρότερο που μας συμβαίνει τα χρόνια της κρίσης, είναι το γεγονός ότι αυτή η ατσούμπαλη φυλή γεννοβολάει διαρκώς.
Υπάρχει ένα baby boom όπως θα το χαρακτήριζαν οι αρμόδιοι ψυχίατροι.
Ο 28άρης, αμαθής, κατσιαπλάς καράφλας, με ή χωρίς λεφτά, θεωρεί υπόχρεωσή του απέναντι στην ιστορία να φέρει στο κόσμο ένα παρόμοιο με τον ίδιο τουβλάκι-ώστε να διαιωνίσει την ξακουστή οικογένεια των Φραπεδοαούα. Οι δε γυναίκες τους γεννάνε ακατάπαυστα σαν κουνέλες με αποτέλεσμα η οικογένεια των Φραπεδοαούα να είναι πάντα παρούσα.

Η νέα γενιά των Φραπεδοαούα, θα είναι οι μελλοντικοί ζητιάνοι των διαδόχων του Σόιμπλε, αφού πρώτα θα έχουν κάνει πρωθυπουργούς έναν γαμπρό από την Καλαμάτα, ένα πρόεδρο 15μελούς, έναν της οικογένειας Καραμανλή και έναν της οικογένειας Παπανδρέου, με τον κίνδυνο να μπει σφήνα ανάμεσά τους και κάποιος από την οικογένεια των Μητσοτάκηδων.
Μιλάμε για την αέναη κωμικοτραγωδία της ανώτερης φυλής των νεοελλήνων κατσιαπλιάδων που βρίζουν όλη μέρα τον Σόιμπλε που δεν τους δίνει εύκολο χρήμα για να μεγαλώσουν τα μικρά Φραπεδοαούα ούγκανα που θα κυβερνήσουν κάποια μέρα τη χώρα όπως ο Παύλος Χαικάλης και ο Τάσος Κορωνάκης.
Κομβικό ρόλο στην φυλή των νεοελλήνων Φραπεδοαούα έχει η επικοινωνία, δηλαδή οι δημοσιογράφοι. Στην ακρόπολη της εγχώριας δημοσιογραφίας, στο ελληνικό BBC, την ΕΡΤ, πρόεδρος των εργαζομένων είναι ο Καλφαγιάννης.
Ο Καλφαγιάννης είναι ο καθρέπτης της εγχώριας δημοσιογραφίας.
Ιδιοκτήτες των ΜΜΕ είναι πρώην πράκτορες της STASI, της CIA, της KGB, και πάει λέγοντας.
Οι πιο μεγάλες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου θεώρησαν υποχρεωσή τους να φυτέψουν στην Ελλάδα κι από έναν δικό τους καναλάρχη. Το ίδιο συμβαίνει και με τους εκδότες.
Οι παραπάνω πρώην πράκτορες (μια φορά πράκτορας-πάντα πράκτορας) ελέγχουν την επικοινωνία στην Ελλάδα αλλά και παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εκπαίδευση της οικογένειας των ξακουστών νεοελλήνων Φραπεδοαούα.
Αυτά τα εγχώρια ούγκανα που κάνουν ουρές νυσταγμένα στα κυλικεία, τα αναψυκτήρια και τους φούρνους της χώρας (άλλο χάλι και τούτο-έχει γεμίσει η Ελλάδα φούρνους που πουλάνε από καπότες έως κόπιτσες και φρεντοτσίνους, αλλά μετά βίας ψωμί). Κάποιοι φούρνοι κάνουν και εμπόριο λευκής σαρκός αλλά η Δικαιοσύνη της φυλής των Φραπεδοαούα είναι τυφλή.
Με το που συστήθηκε το ελληνικό κράτος η ατσούμπαλη φυλή των Φραπεδοαούα άρχισε να δανείζεται.
Τα πρώτα λαμόγια που έστειλε η χώρα να φέρουν τα δανεικά από την Αγγλία-τα έκλεψαν. Εξαφανίσθηκαν στα 4 σημεία του ορίζοντα με το δανεικό χρήμα το οποίο όμως παρότι δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα έπρεπε να το αποπληρώσει η οικογένεια των Φραπεδοαούα.
Η χώρα συνέχισε να δανείζεται αλλά μια χούφτα φαμίλιες που κυβερνούσαν διαχρονικά αντιμετώπιζαν τα δανεικά σαν λεία τους και φροντιζαν να τα μοιράζονται. Πολύ συχνά ξεσπούσαν ανάμεσα στις φαμίλιες αιματηρές διαμάχες, αλλά η ουσία παρέμεινε η ίδια.
Στην αιώνια ιστορία των ατσούμπαλων Φραπεδοαούα σπάνια υπήρξαν περίοδοι πραγματικής δημοκρατίας ενώ ακόμη πιο σπάνια ήταν η Δικαιοσύνη.
Το πως φτάσαμε ως εδώ ήτο μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.
Τι μπορεί να συμβεί από εδώ και στο εξής;
Τίποτε απολύτως. Η φυλή των Φραπεδοαούα θα συνεχίσει να πολλαπλασιάζεται και να αντέχει-τόσο η ίδια, όσο και οι επιλογές της-στο χρόνο.
Το μόνο που θα μπορούσε να σώσει κάπως την κατάσταση θα το φασιστικό μέτρο του ελέγχου των γεννήσεων.
Οι ηλίθιοι, είτε είναι ζάπλουτοι είτε φτωχοί, δεν πρέπει να αποκτούν παιδιά. Η ηλιθιότητα δεν πάει πακέτο με το χρήμα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πλούσιοι Ελληνες που είναι ηλίθιοι και απαίδευτοι ακόμη και με μεταπτυχιακά.
Χρειάζεται ένας αυστηρός έλεγχος γεννήσεων στην χώρα ώστε να μεγαλώνουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό.
Πολίτες οι οποίοι δεν θάχουν τα χαρακτηριστικά της φυλής των Φραπεδοαούα. Πολίτες οι οποίοι ποτέ δεν θα έστελναν στη Βουλή τα σούργελα, τα λαμόγια και τα κλεφτρόνια που στείλαμε στη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Ολα ξεκινούν από την απουσία αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας του ενός εκάστου.
Εάν είχαμε αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα επιτρέπαμε να μας κυβερνούν τα σούργελα που μας κυβερνούν και δεν θα αφήναμε σε μια χούφτα πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών την δύναμη της επικοινωνίας.
Υ.Γ> Ελλάδα-Καλοκαίρι 2015: Πολιτικοί αρχηγοί οι Τσίπρας, Μειμαράκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Κουτσούμπας, Μιχαλολιάκος, Καμμένος. Πρόεδρος Δημοκρατίας ο Παυλόπουλος.
Τι γελάς; Με τα χάλια σου;