Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Νεκρανάσταση των φασιστικών ζόμπι. Βλέπω το πολιτικό πτώμα που λέγεται Σαμαράς, να βγαίνει από τον τάφο του και να απαιτεί συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ γιατί κάνει τα ίδια μ' αυτόν! Ξεπουλά, πετσοκόβει, ψεύδεται, λεηλατεί κοκ.

 Γράφει ο mitsos175

Πολλά έκανε αυτή η κυβέρνηση μέσα σε λίγο χρόνο. Τα περισσότερα αρνητικότατα για τους εργαζόμενους. Το χειρότερο ήταν το "άδειασμα" της πλειοψηφίας, όπου το ΟΧΙ του κόσμου δεν αγνοήθηκε απλά, αλλά προδόθηκε κι έγινε ναι στην υποτέλεια. Αυτό είναι το ένα ασυγχώρητο έγκλημα.

Το άλλο είναι η νεκρανάσταση των φασιστικών ζόμπι. Και τα δυο εξοργίζουν αφάνταστα τους φτωχούς. Βλέπω το πολιτικό πτώμα που λέγεται Σαμαράς, να βγαίνει από τον τάφο του και να απαιτεί συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ γιατί κάνει τα ίδια μ' αυτόν! Ξεπουλά, πετσοκόβει, ψεύδεται, λεηλατεί κοκ.

Εμάς πότε θα μας ζητήσει συγνώμη ο Σαμαράς; Πότε θα σταματήσει να προκαλεί; Αντώνη Σαμαρά, μην ανησυχείς. Ξεπούλημα των αεροδρομίων (κι όχι μόνο) ήταν τότε που τα έδινες εσύ, ξεπούλημα είναι και τώρα. Το έγκλημα δεν αλλάζει. Όπως ένας δολοφόνος ή ένας βιαστής, δεν μπορεί να έχει άλλοθι το ότι κάνουν κι άλλοι φόνους, βιασμούς κλπ, έτσι κι η ΝΔ δεν πρέπει να τα λέει αυτά. Προκαλεί όλους εμάς κι επιβαρύνει τη δική της θέση.

Η εγκληματική καταστροφική πολιτική της ΝΔ δεν ξεπλένεται, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον κόσμο αρχίζοντας κι αυτός τις τούμπες. Μια δικαίωση σε οποιοδήποτε θέμα για κάποιο κόμμα δεν μπορεί να έρθει, όταν κάνει κάποιο άλλο τα ίδια, αλλά μόνο αν φανούν θετικά αποτελέσματα στην πολιτική που ακολουθεί.

Πράγμα αδύνατο στη συγκεκριμένη περίπτωση, για το απλό αλλά βασικό λόγο, πως τα μνημόνια δεν έγιναν για να ανακουφίσουν τους εργαζόμενους, επιβλήθηκαν για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων. Όσο εξακολουθεί αυτή η πολιτική, τόσο θα χειροτερεύουν τα πράγματα. Το βλέπουμε κάθε μέρα για πάνω από πέντε χρόνια: Καινούρια χαράτσια, συνεχής ύφεση, νέες απολύσεις, αδιάκοπη λεηλασία μισθών και συντάξεων, καταστολή, διάλυση των υποδομών.
Όπως ακριβώς η ΝΔ ουδέποτε δικαίωσε το ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας μνημόνια, έτσι κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δικαιώσει κανένα κόμμα. Η ΝΔ θα πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ (ήδη είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ), το ΠΑΣΟΚ τώρα που δεν έχει καρέκλες, θα πάρει τη θέση της ΔΗΜΑΡ, ο ΣΥΡΙΖΑ αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα) θα συρρικνωθεί όπως η ΝΔ κοκ.

Μόνο ηλίθιοι, αφάνταστα αλαζόνες, εγωπαθείς θρασύδειλοι, μπορούν να απαιτήσουν συγνώμη από άλλους όχι επειδή κάνουν σφάλματα, αλλά επειδή τους μιμούνται, επειδή κάνουν τα ίδια κακουργήματα με αυτούς!

Δεν υπάρχει πιο προκλητικός λόγος από αυτόν και θα περίμενα από το νέο αρχηγό της ΝΔ να μαζέψει τον ξεσαλωμένο πρώην, μόνο και μόνο γιατί κάνει τεράστια ζημιά και στο κόμμα του. Αλλά δεν το κάνει. Όχι γιατί δεν μπορεί. Ο Σαμαράς ήταν αρχηγός ελέω δανειστών. Στο δημοψήφισμα απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο άχρηστος ήταν και τώρα δεν απλά "καμένο χαρτί", αλλά θεωρείται "τοξικός" ακόμα και για τα αφεντικά του. Τόσο ανίκανος!

Όμως θα το ξαναπώ: Αυτές δεν είναι απόψεις μόνο του Σαμαρά. Είναι απόψεις των νεοφιλελεύθερων δεξιών που προσπαθούν να πείσουν πως η σκλαβιά στους τοκογλύφους είναι "αρετή". Η ΝΔ για χρόνια έκρυβε το πραγματικό αποκρουστικό της πιστεύω. Ακριβώς γιατί η πολιτική της εξυπηρετεί τα συμφέροντα ελαχίστων πλούσιων οικογενειών κι επειδή σαδισμός των όσων ασπάζονται τρομάζει ακόμα και τους ίδιους της τους ψηφοφόρους.

Όλοι αυτοί, δεξιοί ή μασκαράδες "αριστεροί", υπηρετούν το ίδιο απάνθρωπο σύστημα στην πραγματική του μορφή. Δεν υπάρχει ανθρώπινος καπιταλισμός κι αυτή η μεγάλη αλήθεια φαίνεται πιο καθαρά τώρα σε ολοένα και περισσότερους. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger