Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ο Πανούσης «ξεσάλωσε», ο ΣΥΡΙΖΑ «Ξεσπάθωσε»

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Να παραπεμφθεί σε δίκη ο Γιάνης Βαρουφάκης με την κατηγορία της... εσχάτης προδοσίας (!) ζήτησε όχι η ΝΔ ή το Ποτάμι, αλλά ο... αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής που πέρασε! «Το Σύνταγμα και οι νόμοι στηρίζουν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και όχι τη λαϊκή δημοκρατία», υπογράμμισε στη συνέντευξή του ο Γ. Πανούσης. «Έχουμε αλλαγή κυβέρνησης, αλλά όχι αλλαγή καθεστώτος», συνέχισε ακάθεκτος ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, όπως τον αποκαλεί η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε ανακοίνωσή της στις 16 Ιουλίου τόνιζε: «Συνεχίζουμε να απαιτούμε άμεση απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού ΠΡΟΠΟ, Γιάννη Πανούση, από την κυβέρνηση».

«Λεκτικές ακρότητες, οι οποίες όμως εμπεριέχουν και νοήματα εξαιρετικά αμφίσημα, που δημιουργούν προβληματισμό με αρνητικό πρόσημο» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Πανούση σε συνέντευξή του στον κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης. «Μόνο διχασμό μπορούν να προκαλέσουν όλα αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.
Λάβρος κατά Πανούση εμφανίστηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. «Απαράδεκτες» και «καταστροφικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Πανούση. «Δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος του κυβερνητικού έργου με αλληλοκατηγορίες. Άλλο πράγμα ο πολιτικός διάλογος κι άλλο να βγαίνουμε στα κάγκελα με αντιπαραθέσεις που πλήττουν την κυβερνητική εικόνα», συμπλήρωσε ο Ν. Φίλης.

Κεραυνοί κατά του υπουργού ΠΡΟΠΟ

Ο Γιάννης Πανούσης «κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιώνει την επιφύλαξη» που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, δήλωσε στον ραδιοφωνικό  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger