Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

«Αστέρια» από την Χαλκίδα στην Σκόπελο

Μια έκπληξη περιελάμβανε η πρώτη ημέρα του 2ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015, με τα δύο αδέρφια από την Χαλκίδα, Άγγελο και Βασίλη Μανδηλάρη να προκρίνονται στο Kυρίως Tαμπλό στο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι, σε τουρνουά Masters.

Οι νεαροί αθλητές, βρίσκονται στον εθνικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και ονειρεύονται να αγωνιστούν κάποια στιγμή με το εθνόσημο, συνδυάζουν σπουδές και αθλητισμό στην Αγγλία. Το δίδυμο από την Χαλκίδα αρχικά επικράτησε των Κάκκα Α./ Μαρκόπουλο Α. με 2-0 σετ (21-6, 21-13). Στη συνέχεια στο ντέρμπι της πρώτης ημέρας, οι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης παρότι έχασαν το πρώτο σετ με 18-21 στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Εφραιμίδη Ν./ Μπατζιλή Κ. στο τάι μπρέικ με 21-11 και 17-15 και με δεύτερη νίκη να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στο Kυρίως Tαμπλό του τουρνουά.

Ο 16χρονος Άγγελος Μανδηλάρης, που πριν από δύο χρόνια με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Αρμόνη, κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία Κ16, τόνισε με νόημα: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόκριση, αν και στο τέλος δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας με κάποια λάθη να μας απειλήσουν».
Επιπρόσθετα ο 18χρονος Βασίλης, ο οποίος έχει κερδίσει υποτροφία στο Πανεπιστήμιο North Carolina των ΗΠΑ, υπογράμμισε με την σειρά του: «Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας, και ομοσπονδιακό τεχνικό Ανάπτυξης, Στάθη Χανδρινό και τον γυμναστή μας, Φλέσσα και τον Βαγγέλη Κουτουλέα, που μας προπονούσε παλιότερα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger