Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Βόλου



Δελτίο Τύπου Συνέλευσης                                                             20 Ιουλίου 2015
Η Σειρά Συνελεύσεων των Μαρτύρων «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα Παρουσιάσει Εφόδια Σχεδιασμένα για τη Βοήθεια των Οικογενειών
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ—Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα εξετάσουν τα κλειδιά της οικογενειακής ευτυχίας κατά τη διάρκεια της Συνέλευσής τους για το 2015 «Να Μιμείστε τον Ιησού!», που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Συνελέυσεων τους στη Σταυρούπολη Θεσσαλονικης. Αυτή η σειρά τριήμερων συνελεύσεων των Μαρτύρων θα δείξει πώς το παράδειγμα του Ιησού μπορεί να δώσει στους γονείς και στα παιδιά τα μέσα για να οικοδομήσουν ισχυρότερες και πιο ενωμένες οικογένειες. Το πρόγραμμα θα συμπεριλάβει μια υποκινητική εξέταση της φημισμένης Επί του Όρους Ομιλίας του Ιησού. Ο Άγγελος Καπανδέλης, ένας εκπρόσωπος τύπου της συνέλευσης, εξηγεί: «Η Επί του Όρους Ομιλία του Ιησού προσφέρει διαχρονικές συμβουλές οι οποίες βοηθούν τους γονείς να χρησιμοποιούν με καλύτερο τρόπο τον χρόνο και τους πόρους τους ώστε να οικοδομούν ένα πιο ασφαλές και στοργικό οικογενειακό περιβάλλον».

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προσκαλούν ανθρώπους κάθε ηλικίας να παρευρεθούν. Η πρώτη ημέρα της συνέλευσης θα είναι την ερχόμενη Παρασκευή. Και τις τρεις ημέρες της συνέλευσης, το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 9:20 π.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά υποστηρίζονται εξ ολοκλήρου από προαιρετικές συνεισφορές.
Πληροφορίες για τα Τοπικά ΜΜΕ: Ντίνος Παπαργύρης, τηλέφωνο: 694 752 0782

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger