Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ !!





Ούτε ο μήνας Ιούλιος φαίνεται να πιάνει τα στάνταρ των προσδοκιών μας για ένα καλοκαίρι με πραγματικά καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες, με τις πρώτες 5 μέρες του, να κυλάνε με άστατο καιρό, καταιγίδες και θερμοκρασίες φυσιολογικές για την εποχή, αλλά και ιδιαίτερα αυξημένη σχετική υγρασία σε παραθαλάσσια τμήματα.

Ωστόσο φίλες και φίλοι, τα νέα είναι ευχάριστα για τον μήνα Ιούλιο και βασικά για το υπόλοιπο του, όσο αφορά το καιρικό κομμάτι, μιας και θα έχουμε αρκετή ως και υπερβολική ζέστη, γεγονός που θα σας ωθήσει όλους για κάποια βουτιά, μιας και τα νερά θα αρχίσουν να ζεσταίνονται σιγά σιγά και να μην είναι κρύα όπως είναι τώρα και ιδιαίτερα όπως ήταν μέσα στον Ιούνιο.

Κάποιες καταιγίδες στις 9,10,11 και πιθανότατα και 12 Ιουλίου, θα απασχολήσουν μόνο τα απογεύματα, περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας μας, με τη θερμοκρασία σε αυτό και μόνο το διάστημα να σημειώνει μικρή αισθητή πτώση, ουσιαστικά ανάσα δροσιάς από το κύμα ζέστης που θα προηγηθεί στις 6,7 και 8 Ιουλίου ακόμα και με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου.

Από τις 12-13 Ιουλίου, ως και τις 20 του μήνα, θα έχουμε πραγματική καλοκαιρία σε όλη την Ελλάδα, χωρίς καταιγίδες και με αρκετή ζέστη. Μάλιστα στις 19,20 και 21 Ιουλίου, δεν αποκλείεται βάση των προγνωστικών μας στοιχείων, ένα μεγάλο και σφοδρό κύμα καύσωνα στην ανατολική Ευρώπη και τη χώρα μας, ακόμα και με θερμοκρασίες 45 βαθμών Κελσίου.

Νεότερα σχετικά με την πορεία του καιρού κατά τη διάρκεια του μήνα που διανύουμε, θα σας έχουμε και τις επόμενες ημέρες με ανανεωμένα άρθρα και προγνώσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger