Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

“Fam Trip” Πολωνών τουριστικών πρακτόρων στη Σκόπελο

skopelos 1
Με έντονο τοπικό χρώμα έκλεισε το ταξίδι εξοικείωσης των 23 διακεκριμένων Πολωνών Τουριστικών Πρακτόρων στην Σκόπελο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, «με την φροντίδα της κας Αθηνάς Ντάκη παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από χορευτική ομάδα ντυμένη με παραδοσιακές Σκοπελίτικες φορεσιές. Οι Πολωνοί φιλοξενούμενοι εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από το «Στόλισμα της Νύφης» και τον περίτεχνο χορό της. Η σχετική δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο “Skopelos Holidays Hotel & Spa” του Ομίλου Σπύρου όπου και φιλοξενούνται οι πράκτορες.

Ταυτόχρονα με την χορευτική εκδήλωση υπήρξαν τηλεοπτικές λήψεις για τις ανάγκες της εκπομπής «Εμείς οι Έλληνες» του τηλεοπτικού καναλιού Super TV. Τα σχετικά γυρίσματα θα προβληθούν σε προσεχή εκπομπή του καναλιού προσδίδοντας διαφήμιση και αναγνωρισιμότητα στην Σκόπελο, ειδικά ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.
«Είμαστε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από το καταπράσινο νησί σας» δήλωσε η υπεύθυνη Marketing του ταξιδιωτικού οργανισμού Rainbow Tours Poland. «Ήταν μιας πρώτης τάξεως γνωριμία με τον προορισμό που καλούμαστε να πουλήσουμε φέτος και τα επόμενα 2 έτη» συμπλήρωσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rainbow Tours Poland πραγματοποιηθεί εβδομαδιαίες πτήσεις με αποκλειστικό προορισμό την Σκόπελο για 119 ημέρες τον χρόνο.

Το Στόλισμα της Νύφης
Το Στόλισμα της Νύφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger