Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ανεύρεση σωρού αγνοούμενου ανδρός στη Σκόπελο

 
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ότι αγνοείται 47χρονος κάτοικος της περιοχής “Γλώσσας” ν. Σκοπέλου. 
Άμεσα στελέχη της  Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου αναχώρησαν για την περιοχή με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω  ενώ στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Γλώσσας επιβιβάστηκε στο Ε/Π-Φ/Γ “ΔΑΦΝΗ” Λ.Σ. 60 για τη διενέργεια ερευνών δια θαλάσσης.
Λίγη ώρα αργότερα, ιδιώτης δύτης εντόπισε τον αγνοούμενο στην θαλάσσια περιοχή “ΔΡΑΚΙΩΤΗ” ν. Σκοπέλου σε βάθος πέντε (05) μέτρων κατω από τη θάλασσα και σε απόσταση δέκα (10) μέτρων από την ακτή.
Η σωρός του 47χρονου μεταφέρθηκε αρχικά με το “ΔΑΦΝΗ” στο λιμένα Σκοπέλου, εν συνεχεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και αναμένεται να μεταφερθεί με Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ” Ν.Σ. 32 στην Πλατανιά Μαγνησίας προκειμένου να διακομισθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου “ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ”.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger