Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ?




«Δεν χρειάζεται δημοψήφισμα. Εφόσον ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να λάβει υπεύθυνες αποφάσεις, οφείλει να παραιτηθεί και να αφήσει τους πολίτες να αποφασίσουν με εκλογές για το μέλλον το δικό τους και της χώρας. H Φόφη Γεννηματά Γεννηματά θέτει επίσης ερώτημα για παραμονή ή όχι του Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργός...

Η κυβέρνηση απέτυχε και οδηγεί την χώρα σε μεγάλη εθνική περιπέτεια», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τις πρώτες πρωινές ώρες για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα.

«Μετακυλύει τις δικές της ευθύνες για το αδιέξοδο της διαπραγμάτευσης στον ελληνικό λαό», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι επιχειρεί να εγκλωβίσει τους πολίτες σε ένα πλαστό και διχαστικό δίλημμα με τυχοδιωκτισμό και ανυπολόγιστο κόστος για την χώρα.

«Το πραγματικό ερώτημα όμως του δημοψηφίσματος που εισηγείται εκβιαστικά ο κ. Τσίπρας είναι ναι ή όχι στην Ευρώπη και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά και εξέφρασε την εμπιστοσύνη στην ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού και τη κρίση του.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, θέλει και απαιτεί η Ελλάδα να έχει ισότιμη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και στην ζώνη του ευρώ» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger