Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Χρυσοβελώνη: Με έπιασε από το πέτο και μου είπε «άντε, που σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε»

Χρυσοβελώνη: Με έπιασε από το πέτο και μου είπε «άντε, που σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε»

«Είναι κυκλοθυμικός, οξύθυμος και βίαιος» λέει για τον Δημήτρη Καμμένο η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη - Πώς περιγράφει η συνεργάτιδα του υπουργού Άμυνας τον πρωτοφανή καβγά της με τον συνάδελφό της βουλευτή των ΑΝΕΛ

«Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι Εβραίοι. Γράψε κάτι γρήγορα για να διαχωρίσουμε τη θέση μας ως κόμμα». Τάδε έφη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ ως απάντηση για την ανάρτηση περί Άουσβιτς που έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.



Η ανάρτηση που έκανε στο facebook ο βουλευτής, από το κινητό του τηλέφωνο, με θέμα "Μένουμε Ευρώπη λένε, πάση θυσία λένε, φέρτε να υπογράψουμε τα πάντα όλα λένε. Λέω ναι, αφού πληρώσουν το κόστος" χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς στην οποία η επιγραφή με τίτλο  «Arbeit Macht Frei» έχει αντικατασταθεί από το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» προκάλεσε τόσο την οργή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου όσο και του προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Καμμένου ο οποίος βρίσκεται σε προγραμματισμένη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Η κυρία Χρυσοβελώνη μιλάει στο protothema.gr για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον βουλευτή στο προαύλιο της Βουλής.

«Λυπάμαι που το φραστικό επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά σε δημοσιογράφους και βουλευτές άλλων κομμάτων. Είναι κυκλοθυμικός, οξύθυμος και βίαιος. Με έπιασε από το πέτο και μου φώναζε, ενώ γνωρίζει ότι είμαι εκπρόσωπος τύπου του κόμματος» λέει η κυρία Χρυσοβελώνη η οποία παραδέχεται ότι έχει κρατήσει την - δια e-mail - αλληλογραφία με τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος της ζητάει να στείλει δελτίο τύπου στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους προκειμένου να διαχωρίσει τη θέση του κόμματος από τις απόψεις περί Άουσβιτς που έχει ο βουλευτής κ. Δημήτρης Καμμένος.

Η ίδια ομολογεί, ότι δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ενημερώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος. «Μου τηλεφώνησε ενοχλημένος ο πρόεδρος και μου είπε: Τι συμβαίνει εκεί; τι είναι αυτά τα πράγματα;  Έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι Εβραίοι. Γράψε κάτι γρήγορα για να διαχωρίσουμε τη θέση μας ως κόμμα».

Η ίδια υποστηρίζει ότι οι σχέσεις των δυο βουλευτών ήταν άψογες, μέχρι σήμερα που ξέσπασε ο μεταξύ τους καβγάς, στο προαύλιο της Βουλής.

«Με ενόχλησε που έγινε μπροστά σε τόσο κόσμο. Ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Είναι δυνατόν να μου πει: Άντε, που σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε» λέει η κυρία Χρυσοβελώνη η οποία, αναφέρει ότι δέχεται οδηγίες και εντολές μόνο από τον πρόεδρο του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger