Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Γάμος διάσημης Σουηδέζας στη Σκόπελο

Η Αννα Σκίπερ αναπτύσσει διεθνή δράση σε θέματα διατροφής και προωθεί εναλλακτικές δράσεις τουρισμού

Διεθνώς γνωστή είναι η Σουηδέζα Αννα Σκίπερ, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με την υγιεινή διατροφή και επέλεξε τη Σκόπελο, για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Η Αννα Σκίπερ, η οποία προωθεί προϊόντα υψηλής ποιότητας μέσω του διαδικτυακού site «Lava Cooking», παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Ολλανδό Μπομπ Εβέρτσε στο αγαπημένο της νησί, όπου διατηρεί σπίτι και διαμένει αρκετά μεγάλα διαστήματα στη διάρκεια του χρόνου.
Η διάσημη διατροφολόγος και γευσιγνώστρια, η οποία έχει ως βάση την Ολλανδία και ζει παράλληλα στη Σουηδία και τη Σκόπελο, γνώρισε πέρυσι το νησί και έμεινε καταγοητευμένη με την πρώτη ματιά. Ηδη από πέρυσι είχε εκφράσει την επιθυμία να τελέσει τους γάμους της στο νησί και το όνειρο έγινε φέτος πραγματικότητα.
Η παρουσία της Αννα Σκίπερ στο νησί έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι η διάσημη γευσιγνώστρια αναπτύσσει, παράλληλα, εναλλακτικές δράσεις, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, με επίκεντρο τις τοπικές γεύσεις και τα προϊόντα της Σκοπέλου.
Ηδη επισκέφτηκε το νησί ομάδα Σκανδιναβών που απαρτίζονταν από 17 άτομα και ακολούθησαν τους κανόνες της υγιεινής διατροφής, παράλληλα με εναλλακτικές δράσεις, όπως άσκηση στο φυσικό περιβάλλον του νησιού, με τη επιμέλεια της Αννα Σκίπερ. Το πρώτο γκρουπ αποχώρησε με πολύ θετικές εντυπώσεις από το νησί, ενώ στο μεταξύ αναμένεται και δεύτερο στη διάρκεια του Αυγούστου.
Στόχος της παραπάνω δραστηριότητας είναι να προωθηθούν σε μόνιμη βάση στη διάρκεια του χρόνου εναλλακτικές δράσεις, που συνδυάζουν διατροφή και άσκηση, με την προοπτική να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα πλεονεκτήματα που διαθέτει εκ φύσεως η Σκόπελος.
Η επαγγελματική βάση της Αννας Σκίπερ βρίσκεται στην Ολλανδία και λόγω ειδικότητας, προωθεί εξαιρετικού επιπέδου προϊόντα από όλο τον κόσμο. Μέσω της συγκεκριμένης δράσης είναι προφανές ότι δημιουργούνται σημαντικές προοπτικές για τη Σκόπελο, σε σχέση με την αύξηση των τουριστών, που έχουν ανάλογα ενδιαφέροντα.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger