Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

AEK: Βάργκας μέχρι το 2018!

AEK: Βάργκας μέχρι το 2018!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόναλτ Βάργκας στην ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόναλτ Βάργκας, καθώς η μεταγραφή έκλεισε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν στην Αθήνα οι ιθύνοντες της «Ένωσης» και οι μάνατζερ του διεθνούς μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα. 



Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου από τον παίκτη, κάτι που καθυστέρησε λόγω της διαφοράς ώρας που υπάρχει ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα, αφού ο 28χρονος άσος βρίσκεται στην πατρίδα του και προετοιμάζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για το κόπα Αμέρικα.

Έτσι η ΑΕΚ φτάνει στην τρίτη της μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν, ύστερα από τη συμφωνία με τους Ροδρίγο Γκάλο και Αντρέ Σιμόες. Πλέον σε πρώτο πλάνο για τον «Δικέφαλο» περνούν οι υπόλοιπες μεταγραφικές του υποθέσεις, με εκείνη του κεντρικού αμυντικού να αποτελεί προτεραιότητα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger