Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ βαση πληροφορειας του ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ μεγάλη υπέρ παραγωγή Ρωσική ταινία θα γυριστεί στην Σκόπελο

Pachis10b-small
Μεγάλη υπέρ παραγωγή Ρωσική ταινία θα γυριστεί στην Σκόπελο τον Ιούνιο από τον Σκοπελίτη ηθοποιό Γενναδιο Πατση που ζει στην Τασκένδη αρχές Ιουνίου έρχεται το συνεργείο και οι ηθοποιοί βασικό θέμα της ταινίας Η Σκόπελος   

Γενναδιος Πατσης

Ηθοποιός(Γνωστός)

Βασικά στοιχεία
Ημερομηνία γέννησης 14 Σεπτεμβρίου 1954
Τόπος γέννησης Σοβ.Ενωση
Τόπος διαμονής Αθηνα
Ερμηνευτική ηλικία 50 - 58
Χαρακτηριστικά
Ύψος 1,80 m
Βάρος 76 kg
Σωματότυπος Κανονικός
Χρώμα δέρματος Σταρένιο
Χρώμα ματιών Πράσινα
Χρώμα μαλλιών Γκρίζα
Τύπος μαλλιών Κοντά
Τύπος φωνής Βαρύτονος
Δεξιότητες
Τραγούδι Ελαφρύ (Ερασιτεχνικά), Έντεχνο (Ερασιτεχνικά), Μπαλάντα (Ερασιτεχνικά), Σύγχρονο (Ερασιτεχνικά)
Γλώσσες Ελληνικά (Μητρική), Ρώσικα (Μητρική)
Μουσικά Όργανα Κιθάρα (Κλασ.) (Ερασιτεχνικά), Ακορντεόν (Ερασιτεχνικά), Τρομπέτα (Ερασιτεχνικά)
Σπορ - Αθλητισμός Ποδηλασία (Καλά), Αναρρίχηση (Ερασιτεχνικά), Βόλει (Ερασιτεχνικά), Γυμναστική (Καλά), Πολεμικές Τέχνες (Καλά), Σκοποβολή (Καλά), Ιππασία (Καλά), Θεατρική Ξιφασκία (Επαγγελματικά)
Οδήγηση Μοτοσυκλέτα, Παπάκι, Βέσπα, Ποδήλατο, Βάρκα, Ιστιοπλόϊκό, Ελικόπτερο, Αεροπλάνο (Μικρό)
Χορός Waltz (Ερασιτεχνικά), Tango (Ερασιτεχνικά), Συρτάκι (Ερασιτεχνικά)

1975-2012 
Γενναδιος Πατσης
Γεννήθηκε το 1954 στη Τασκένδη και είναι απόφοιτος της Ανώτατης Θεατρικής Σχολής της Τασκένδης. Από το 1975 και έως το 1993 ηθοποιός, πρωταγωνιστής του Ακαδαμαϊκού Κρατικού Θεάτρου Γκόρκι της Τασκένδης, για πολύχρονη επιτυχημένη θητεία στο θέατρο του απονεμήθηκε ο τίτλος του Διακεκριμένου καλλιτέχνη της Δημοκρατίας Ουζμπεκιστάν. Από το 1993 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου των Αθηνών. Ηθοποιός, σκηνοθέτης, καθηγητής σκηνικής ερμηνείας, σκηνικής ξιφασκίας, σκηνικών συμπλοκών σε διάφορες θεατρικές σχολές της Αθήνας. Θέατρο στην Ρωσία Συρανό ντε Μπερζεράκ , Ντον Ζουάν, Νεαρός Σαίξπηρ, Τρότσκι, Βερχοβένσκι, Αμετίστοφ ερμήνευσε πάνω από 30 ρόλους σε έργα Ρώσων και ξένων θεατρικών συγγραφέων στην Τασκένδη. Ταρτούφος (Μολιέρος) – Κρατικό Θέατρο της Τασκένδης - 2010 Θέατρο στην Ελλάδα Παίκτες (Γκογκόλ), Το ημερολόγιο ενός απατεώνα (Οστρόφσκι), Το Ημέρωμα της στρίγγλας (Σαίξπηρ), Αρκούδα (Τσέχωφ), Ο Έμπορος της Βενετίας (Σαίξπηρ) κ.α. Κινηματογράφος στην Ελλάδα Νύφες (Βούλγαρης), Ράκουσκα (Σισκοπούλου) , Λίστα γάμου (Πορτοκαλάκης), Το όνειρο του σκύλου (Φραντζής), Βουνό μπροστά (Δούρος), Νικόστρατος ο πελεκάνος (Ολιβιέ Ορλέ, Εμίρ Κουστούριτσα), Το Δέντρο και την Κούνια (Ντούζα) Τηλεόραση στην Ελλάδα Λούφα και παραλλαγή (Περράκης), Της αγάπης μαχαιριά (Μαρκίδης), Χωρίς όρια (Μαρκίδης), Νόμος και τάξη, Η κατάλληλη στιγμή (Παληγιαννόπουλος) Τηλεόραση στην Ρωσία Ο καθένας έχει τον δικό του πόλεμο –Ζηνόβι Ρόϊζμαν (2011) Επιθεωρητής Κούπερ-Κοσκόβ (2012) Πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε διαφημίσεις: Ελλάδα, Κύπρος, Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger