Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

                       Αποτέλεσμα εικόνας για καταλήψεις στεγης
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία έντονη κινητικότητα από μεριάς των αντιστεκόμενων ως προς το ζήτημα της στέγης και της δημιουργίας χώρων συνάντησης και αντιθεσμικής και οριζόντιας πολιτικής οργάνωσης και παρέμβασης.
Κινητικότητα που τροφοδοτείτε από την δυναμική  ανυπακοή  με την μορφή των καταλήψεων εγκαταλειμμένων για πολύ καιρό κτηρίων.

Άνθρωποι του αγώνα που πιστεύουν ότι είναι επιτακτική η ανάγκη δράσεων που προτάσσουν αυτοοργανωμένα  την δημιουργία εστιών αντίστασης και ελευθερίας της έκφρασης απέναντι σε ένα σαθρό πολιτικό σύστημα, που μοναδικός του στόχος είναι η εξαθλίωση και η εκμετάλλευση του ανθρώπου και της φύσης, προχωρούν στην επέκταση ενός δικτύου αντίστασης δημιουργώντας σε όλο και περισσότερες γειτονιές  σημεία αναφοράς και συντονισμού της πάλης για την ελευθερία την ισότητα και την ευημερία όλων.
ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
 ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger