Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Τέλειωσαν τα ψέματα: Τελεσίγραφο από FIFA – UEFA

Τέλειωσαν τα ψέματα: Τελεσίγραφο από FIFA – UEFA
Οι δύο Ομοσπονδίες ενημέρωσαν την Ελλάδα πως θα... εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αμέσως μόλις ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο.
Ο Σταύρος Κοντονής πλέον δεν μπορεί να μιλάει για θεωρίες και... φανταστικά σενάρια των δημοσιογράφων, καθώς FIFA και UEFA, με κοινή επιστολή που υπογράφεται από ανώτατα στελέχη τους και έχει αποδέκτη την ΕΠΟ και κοινοποιείται ασφαλώς στην ελληνική κυβέρνηση, ενημέρωσαν πως εφόσον το περίφημο νομοσχέδιο που καταργεί το αυτοδιοίκητο ψηφιστεί, θα υπάρξει μια σειρά από κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με κυριότερη τον άμεσο αποκλεισμό εθνικών συγκροτημάτων και συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις επ’ αόριστον.


Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΓΓΑ, το νομοσχέδιο «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις», το οποίο έχει κατατεθεί στη Βουλή, συζητείται με τη διαδικασία του επείγοντος, αρχικώς στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στις 27-28 και 30 Απριλίου και στη συνέχεια, στις 4 και 5 Μαΐου, στην Ολομέλεια.

Εφόσον ψηφιστεί, θα υπάρξουν και οι σχετικές συνέπειες. Ωστόσο, πριν την ψηφοφορία θα υπάρξει μία ακόμα συνάντηση του Κοντονή με FIFA και UEFA. Αν εκεί κάνει πίσω η κυβέρνηση, τότε θα βρεθεί η «χρυσή συμφωνία» και δεν θα έχουμε το καταστροφικό Grexit, αν όμως επιμείνει, τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτομάτως θα περάσει σε άλλη, προφανώς πιο δύσκολη, εποχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger