Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

 Εδώ είμαστε και πάλι, με την συνέχεια του «σήριαλ» που ονομάζεται ΚΕΠΑ, Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηριών (κατά τα άλλα), όνομα πολύ «σικ» για αυτά τα ΣΦΑΓΕΙΑ ατόμων με αναπηρίες.
Τα είπαμε πολλές φορές για τα ΒΡΩΜΙΚΑ παιχνίδια που παίζονται σε αυτές τις επιτροπές – «εκτελεστικά αποσπάσματα», στις οποίες παρεμβαίνουν ότι ώρα θέλουν και όπως θέλουν ΟΧΙ γιατροί, αλλά διοικητικοί όπως Διευθυντές, γραμματείς, υπουργοί, υφυπουργοί και φαρισαίοι, και οι οποίες παρεμβάσεις τους έχουν ολέθρια αποτελέσματα για τους ασθενείς.
Έγραψα πολλές φορές για τους «δύσπιστους», πως αν θέλουν να δουν στοιχεία και καταγγελίες, δεν έχουν παρά να μπουν στα διάφορα στα forum του διαδικτύου, να διαβάσουν και να φρίξουν.
Και να είναι σίγουροι, πως ΟΛΟΙ οι ανάπηροι που γράφουν εκεί, ΔΕΝ ασκούν καμιά απολύτως «μικροπολιτική», απλά περιγράφουν ΟΛΑ όσα τραβούν γιατί η εντολή είναι σε πλήρη ισχύ.
«ΚΟΨΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ».
Παλιά εντολή, όχι τωρινή, και όπως φαίνεται, βολεύει και τη σημερινή κυβέρνηση, μόνο που θα ρωτήσω εγώ ο αφελής κύριοι της κυβέρνησης ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, τους «αντιρατσιστες» που καίγεστε για ΟΛΟΥΣ τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ:
Αυτό το ΣΦΑΓΕΙΟ δεν είναι ρατσισμός;

Που είναι οι «αγωνιστές» σας εδώ να φάνε τον τόπο;
Να ένα ακόμα παράδειγμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ από τα ΚΕΠΑ, να ένα ακόμα ΘΑΥΜΑ από τα εκατοντάδες που εξακολουθούν και γίνονται, άλλα μεγάλα, και άλλα μικρά.
«Καλημέρα,
Χριστός Ανέστη!
Εύχομαι να σας βρίσκω όλους,ες
2009 ποσοστό αναπηρίας 67%
2012 ποσοστό αναπηρίας 67%
2015
α΄θμια ποσοστό αναπηρίας 51%
β΄θμια ποσοστό αναπηρίας 51%
Και ύστερα μου λέτε δε γίνονται θαύματα!!!
Τι κάνω τώρα? Μετά από πόσον καιρό ξανακαταθέτω?»
Ακόμα ένα ΘΑΥΜΑ λοιπόν των ΚΕΠΑ σε όλο του το μεγαλείο. Έχετε κύριοι «αρμόδιοι» να πείτε κάτι;
Και εκτός των εξετάσεων, ΤΙ έκριναν οι θαυματοποιοί της συγκεκριμένης επιτροπής από την εικόνα του ασθενή την οποία περιγράφει ο ίδιος;
Διαβάστε και χειροκροτήστε τους…
«ολιγον σέρνω πόδι ,χέρι αριστερή πλευρά
ολιγον αύρα με πονοκεφάλους
ολιγον μαύρη μαυρίλα πλάκωσε
ολιγον κούραση
ολιγον ...τα γνωστά της νόσου
πολύ προσπαθώ!
betaferon,βιταμινες,διατροφή και υπομονή!».
Μιλάμε για ασθενή με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, δηλαδή «εύκολο σφαχτό» για τους ΜΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΟΣΟ.
Κύριε Υπουργέ, έχετε σκοπό να κάνετε κάτι για να σταματήσει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ; Έχετε σκοπό να στείλετε στο γέρο διάολο ΟΛΟΥΣ τους θαυματοποιούς που παίζουν ανεξέλεγκτα με την υγεία, με τις ζωές μας;
Είπαμε, περιμένουμε από ΕΣΑΣ να κάνετε κάτι όχι αύριο, όχι σήμερα, αλλά ΧΘΕΣ, για να μη πω ΠΡΟΧΘΕΣ. Το ΣΦΑΓΕΙΟ των ΚΕΠΑ, συνεπάγεται και πολλά άλλα, τα ξέρετε πολύ καλά, όπως και τη διακοπή των φαρμάκων εκτός από το επίδομα που έπαιρνε ο ανάπηρος.
Η συγκεκριμένη πάθηση, η ΣΚΠ, είναι μια πάθηση που ΛΙΓΟΙ τη γνωρίζουν, λίγοι την παρακολουθούν και ειδικεύονται στην αντιμετώπιση της.
Μη τα ξανάλεμε.
Έχουν γίνει ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ σε βάρος ασθενών που πάσχουν από αυτή. Βέβαια, το ΣΦΑΓΕΙΟ δουλεύει παντού, σε όλες τις παθήσεις, και μιλάμε για τη χειρότερη μορφή ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.
ΘΑ κάνετε κάτι, η θα συνεχιστεί αυτό το ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ, ΤΩΝ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΩΝ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΩΝ;
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger