Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ολο θα και θα σταματήστε ρε να εξαγγέλλεται θέσεις και στείλτε κάνα γιατρό στα νησιά μας



Δεκατέσσερις θέσεις γενικών γιατρών, γιατρών υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου, γιατρών υπηρεσίας υπαίθρου µε θητεία, (αγροτικοί), περιλαμβάνονται για Περιφερειακά Ιατρεία της Μαγνησίας σε προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας.
Η προκήρυξη κενών και κενούµενων θέσεων ΓΝ - Κέντρων Υγείας, ΠΕ∆Υ - Κέντρων Υγείας, ΠΕ∆Υ - Πολυδύναµων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕ∆Υ - Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕ∆Υ - Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων και πλοίων, αναρτήθηκε και δικαίωμα συμμετοχής έχουν Γενικοί Ιατροί, Ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και Ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου με θητεία.

Ειδικευόµενοι γιατροί, που κατέχουν θέση µε παράταση, µπορούν να λάβουν µέρος στην προκήρυξη, το ίδιο ισχύει και για τους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που υπηρετούν µε παράταση της θητείας τους. Γιατροί που είχαν καταθέσει αιτήσεις για τη συµµετοχή τους σε προκηρύξεις - προσκλήσεις ενδιαφέροντος από το 2011 µέχρι και σήµερα (θα αναφέρεται στην αίτησή τους σε ποια προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος είχαν λάβει µέρος), θα καταθέσουν µόνο συµπληρωµατική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός αυτών που ήταν ελλιπή),πλην των Γενικών Γιατρών, οι οποίοι, προκειµένου να λάβουν µέρος σε προκήρυξη µε την αίτησή τους, θα καταθέτουν και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά.
Οι θέσεις της προκήρυξης που αφορούν στη Μαγνησία, είναι οι εξής: Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Αγχιάλου, Περιφερειακό Ιατρείο Κεραμιδίου (άγονο), Κέντρο Υγείας Σκιάθου (άγονο), Περιφερειακό Ιατρείο Τσαγκαράδας (άγονο), Κέντρο Υγείας Σκοπέλου (άγονο) και τα Περιφερειακά Ιατρεία Αλοννήσου, Νέου Κλίματος, Τρικερίου, Λαύκου, Μηλεών, Αγίου Λαυρεντίου.

Τροποποίηση πίνακα
Στο μεταξύ, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, εγκρίθηκε ο τροποποιημένος πίνακας υποψηφίων για πλήρωση θέσεων σε νοσοκομεία του Α’ & Β’ καταλόγου των νοσηλευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας.
Τέλος, αποφασίστηκε η κάλυψη με επικουρικό γιατρό μιας θέσης στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, μεμονωμένο θεωρείται από το Νοσοκομείο το περιστατικό ακύρωσης ραντεβού στο Παιδιατρικό εξωτερικό Ιατρείο την περασμένη Πέμπτη και καταβάλλεται προσπάθεια, τα ακυρωθέντα ραντεβού της Πέμπτης, να ειδοποιηθούν άμεσα, ώστε να εξυπηρετηθούν την προσεχή Τρίτη και Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger