Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 10 Άλωσε την Πάτρα η ΑΕΛ

Άλωσε την Πάτρα η ΑΕΛ
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την προσπάθειά της στα πλέι οφ η ΑΕΛ επικρατώντας με 3-2 της Παναχαϊκής στην πρώτη αγωνιστική του μίνι αυτού πρωταθλήματος.
Την πάτησε…
Μέτριο ποιοτικά το πρώτο 45λεπτο, με την ΑΕΛ να μην μπορεί να βρει ρυθμό στη μεσαία γραμμή και να κάνει πολλά λάθη που δεν της επιτρέπουν να γίνει επικίνδυνη στην αντίπαλη περιοχή. Παρ’ όλα αυτά οι «βυσσινί» είναι αυτοί που γίνονται πιο απειλητικοί τόσο με τον Πίντο, όσο και με τον Μπόγιοβιτς, χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν.
Έτσι, φτάνουμε στο 42ο λεπτό όταν ο Στεργίδης πιάνει στον «ύπνο» την άμυνα της ΑΕΛ και μπαίνει γρήγορα στην περιοχή της, ο Αποστολίδης προσπαθεί να του κλείσει το οπτικό πεδίο και ο παίκτης της Παναχαϊκής μετά την επαφή βρίσκεται στο έδαφος. Πέναλτι για τους γηπεδούχους και «διπλό το κακό» για την ΑΕΛ που μένει και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της. Ο Κυβελίδης, με δυνατό σουτ νικά τον νεοεισελθώντα Πατσιογεώργο και κάνει το 1-0, με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Η μεγάλη ανατροπή
Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε «άγρια» ομορφιά. Η ΑΕΛ αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μία σπουδαία νίκη, καταθέτοντας ψυχή και θέληση, και να κερδίσει το χειροκρότημα και των δικών της φιλάθλων, αλλά και των φιλάθλων της Παναχαϊκής.
Οι καλύτερες στιγμές
11’: Ο Νεμπεγλέρας βρήκε ωραία τον Πίντο, ο Βραζιλιάνος δοκίμασε το αριστερό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
20’: Ατομική προσπάθεια του Μπουντόπουλου, σουτ που πέρασε άουτ
37’: Σουτ Νεμπεγλέρα σε πόδια αμυντικών, νέο σουτ του Μπόγιοβιτς από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ
42’: Ατομική προσπάθεια του Στεργίδη και ανατροπή από τον Αποστολίδη, η Παναχαϊκή κερδίζει πέναλτι και ο Κυβελίδης κάνει το 1-0, ενώ η ΑΕΛ μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της.
46’: Σουτ του Κυβελίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ
50’: Η ΑΕΛ απαντά, ο Σερζίνιο με κεφαλιά βρίσκει τον Μπόγιοβιτς που με «κεραυνό» νικά τον Γεωργακόπουλο και κάνει το 1-1
59’:Απίθανο σουτ από τα 40 μέτρα του Κοντοχρήστου, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της ΑΕΛ και γίνεται το 2-1
63’: Σέντρα του Καρανίκα από δεξιά, ο Νεμπεγλέρας με προβολή νικά τον πορτιέρο της Παναχαϊκής και κάνει το 2-2
87’:  Ο Γιάντσης με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 2-3
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Γεωργακόπουλος, Κοντοχρήστος, Ασίγκμπα (68’Μασούρας), Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλμπι, Κυβελίδης, Γκαντιάγκα, Πατινιώτης (34’ Τσοκάλι) (84’Μαρουκάκης), Μπουντόπουλος
ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπανούσης, Πίντο (42’ Πατσιογεώργος), Μπόγιοβιτς (82’ Γιάντσης), Σερτζίνιο (79’ Ενγκεσάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger