Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Παραλίγο... ναυάγιο στη Σκόπελο


Ενα από τα τραγελαφικά που βλέπεις… σπάνια σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι συνέβη την περασμένη Κυριακή στη Σκόπελο. Το ματς ανάμεσα στους νησιώτες και τη Δάφνη είχε οριστεί για τις 11 το πρωί, με την ομάδα της Δάφνης να ενημερώνει την ΕΠΣΘ πως θα μεταβεί από το Σάββατο στο νησί των Σποράδων, όπου και διανυκτέρευσε, προκειμένου να γίνει ο αγώνας κανονικά την Κυριακή το πρωί (11 π.μ.).

Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο ομάδες διαπίστωσαν ότι οι διαιτητές δεν είχαν ταξιδέψει για την Σκόπελο, όπως πράττουν σε κάθε άλλο αγώνα όταν έχει οριστεί η σέντρα το πρωί.
Μετά από επικοινωνία που είχαν με τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΘ οι παράγοντες της Δάφνης και της Σκοπέλου, ενημερώθηκαν πως οι διαιτητές δεν είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως...και θα μετέβαιναν στο νησί το μεσημέρι της Κυριακής. Ηταν δηλαδή αδύνατο να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 11 π.μ., αφού οι διαιτητές βρίσκονταν στο πλοίο με αποτέλεσμα να φθάσουν στην Σκόπελο λίγο πριν τη 1μ.μ. 
Σκόπελος και Δάφνη περίμεναν καρτερικά στο γήπεδο, έκαναν κανονικά προθέρμανση, με τους διαιτητές Βλάχο, Κ. Μαγουλιανίτη και Β. Μαγουλιανίτη να φτάνουν περίπου στη 1 μ.μ. Μάλιστα σφύριξαν την έναρξη της αναμέτρησης λίγα λεπτά αργότερα, ενώ η ανάπαυλα του ημιχρόνου διήρκησε λιγότερο από το προβλεπόμενο.  
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε τελικά στις 3.10 μ.μ., ευτυχώς δίχως να υπάρξει οποιοδήποτε απρόοπτο, με αποτέλεσμα οι πράσινοι των Αγίων Αναργύρων να κάνουν τον σταυρό τους για να… προλάβουν το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο με το καράβι να ξεκινά στις 3.30 μ.μ. προς Βόλο.
Το αποκορύφωμα της υπόθεσης είναι πως το πρωί της ίδια ημέρας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς τη Σκόπελο, οι ρέφερι, βλέποντας πως η αποστολή της Δάφνης δεν βρισκόταν στο ίδιο πλοίο (αφού οι πράσινοι είχαν μεταβεί από το Σάββατο στο νησί), αναρωτήθηκαν αν τελικά θα ταξίδευε η ομάδα του Βόλου για τον αγώνα. 
ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger