Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Δριμύ κατηγορώ ταβερνιάρη από την Σκόπελο κατά της κυβέρνησης



ΦΏΤΟ Ταβέρνα σπιτάλια Σκόπελος
Είναι μεγάλη ντροπή και αίσχος αυτό που μας κάνετε κόβετε το ψωμί των παιδιών μας με την παράλογη απόφαση σας  να επιβάλετε  (Φόρος Λίπους).εμείς η  ψησταριές θα πρέπει να κλείσουμε αφού πρώτον σχεδιάζετε αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας .τώρα σχεδιάζετε    (Φόρος Λίπους). Ποιος θα μπόρεση λοιπόν να απόλαυση ένα κοκορέτσι ένα σπληνάντερο ένα κοντοσούβλη για μήπως θα μπόρεση να απόλαυση τα υπέροχα παιδάκια η την γουρνοπουλα  στα κάρβουνα γιατί ρε κουλτουριάριδες τα βάλατε μαζί μας δηλαδή ένα γυρο πίτα  είναι
έγκλημα για ένα κιλό κατσικάκι στο κάρβουνο πρέπει να το φορολογήσουμε τη πρέπει ρε ψεύτο  αριστεροί του Κολωνακίου με τα εκατομμύρια σας να τρώμε στον ατμό λαχανικά για πάπια   σοτέ με προκολακι  Βρυξελλών αν κλείσουμε .ρε άντε να μου χαθεί τε από εδώ κρίμα σε όσους σας ψήφισαν
Ένας  αγανακτισμένος ταβερνιάρης από την Σκόπελο
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΆ
Έρχεται ο φόρος λίπους - Μέσα στα μέτρα της κυβέρνησης που στάλθηκαν στις Βρυξέλλες
Αύξηση τουλάχιστον κατά 1 λεπτό του ευρώ σχεδιάζει το κυβερνητικό επιτελείο να επιβάλει σε προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη, αλάτι και λίπος (Φόρος Λίπους).
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, στη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η κυβέρνηση στο Brussels Group, περιλαμβάνεται και ο λεγόμενος fat tax (φόρος λίπους).
Αυτός μεταφράζεται στην τσέπη του καταναλωτή σε επιβάρυνση όταν αγοράζει προϊόντα πλούσια σε ζάχαρη, αλάτι και λίπος, όπως τα αναψυκτικά, τα γλυκά και άλλα φαγητά πλούσια σε λιπαρά.
Ο φόρος λίπους είναι κάτι που έχει εφαρμοστεί σε ΗΠΑ αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης με στόχο (τουλάχιστον επίσημα) τον περιορισμό της κατανάλωσης των ανθυγιεινών προϊόντων.
Η πρόταση για «φόρο λίπους» δεν είναι πάντως καινούργια.
Το καλοκαίρι του 2014 στις διαπραγματεύσεις της τρόικας με την κυβέρνηση Σαμαρά, το τεχνικό κλιμάκιο των δανειστών φέρεται να είχε προτείνει στο οικονομικό επιτελείο να υπολογίσει πόσα θα ήταν το δημόσια έσοδα από μια τέτοια αύξηση σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα κορεσμένων λιπαρών, όπως το βούτυρο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, οι κρέμες, η πίτσα κλπ.
Ο σχεδιασμένος φόρος δεν θα αφορά προϊόντα όπως κρέας και ψάρι.
Ο συγκεκριμένος φόρος είναι άγνωστος στην Ελλάδα, αλλά εφαρμόζεται σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger